Als kind pestten ze haar vanwege haar rode haren: als volwassene heeft ze wraak genomen dankzij deze eigenschap

Janine image
door Janine

02 Oktober 2023

Als kind pestten ze haar vanwege haar rode haren: als volwassene heeft ze wraak genomen dankzij deze eigenschap
Advertisement

De schoolperiode is ongetwijfeld een van de belangrijkste in het leven van ieder mens. Het is het moment waarop iemand wordt gevormd, waarin hij veel leert en zijn eerste levenservaringen begint op te doen. We weten ook dat dit het moment is waarop kinderen, maar vooral adolescenten, de eerste conflicten met hun leeftijdsgenoten onder ogen zullen moeten zien en moeten leren omgaan met het vreselijke fenomeen van pesten, als dit zou gebeuren.

Dat overkwam ook de hoofdpersoon uit dit verhaal, die heel lang het doelwit was vanwege de kleur van haar haar. Wij vertellen je wat meer over haar.

via Daily mail

Advertisement

Een niet bepaald gemakkelijke puberteit...

Een niet bepaald gemakkelijke puberteit...

jessicaashley/Instagram

Jessica Gagen is 27 jaar oud, komt oorspronkelijk uit Skelmersdale, in Lancashire, en is heel beroemd geworden, maar voordat we de reden voor haar bekendheid onthullen, willen we je vertellen wat er tijdens haar jeugd is gebeurd.

De jonge vrouw maakte zeer gecompliceerde momenten in haar leven door. De oorzaak van deze problemen was haar uiterlijk en vooral de kleur van haar haar. Aantrekkelijk, zichtbaar en excentriek tegelijk, heeft de rode kleur van haar haren ervoor gezorgd dat ze lange tijd belachelijk werd gemaakt, ze werd beledigd en gepest.

Gepest worden stelde haar zelfrespect op de proef, maar toen veranderde er iets in haar. Alsof ze zich plotseling bewust werd van wat ze was en wat ze waard was, besloot ze een verandering in haar leven aan te brengen.

Advertisement

Van zogenaamd "lelijk eendje" tot...

Van zogenaamd "lelijk eendje" tot...

jessicaashley/Instagram

Op 18-jarige leeftijd sloot ze zich aan bij een modellenbureau, ging werken en haar leven stond op zijn kop. Eigenwaarde en zelfvertrouwen maakten haar tot een ander en koppig persoon, een jonge vrouw die een doel voor ogen had en dat gebeurde ook.

Jessica's grootste wens was om een ​​schoonheidswedstrijd te winnen, dus besloot ze zich aan te melden en te strijden voor Miss England. De jonge vrouw versloeg de concurrentie van 30 andere even mooie meisjes en klom naar de top van de ranglijst, waarbij ze er niet alleen in slaagde te winnen, maar ook de eerste roodharige koningin werd in meer dan 90 edities van de wedstrijd. Een echt record als je bedenkt dat dat rode haar haar zoveel pijn had gedaan toen ze klein was.

Een mooie toekomst voor dit prachtige meisje

Een mooie toekomst voor dit prachtige meisje

jessicaashley/Instagram

"Gedurende de middelbare school werd ik gepest vanwege mijn rode haar - vertelde ze - Tijdens de wedstrijd praatte ik er niet veel over, maar gezien de overwinning en omdat ik de eerste was met deze kleur haar die het gehaald had, dacht ik dat het goed was om mijn verhaal te onthullen en al diegenen te vertegenwoordigen die dezelfde kenmerken hebben als ik. Meestal laat ik het verleden achter me - vervolgde de miss - maar de tijd was gekomen om het onder ogen te zien en hoop te geven aan degenen die zich weinig waard voelen alleen maar om hun fysieke verschijning: dat is niet het geval."

Schoonheid is echter niet haar beste eigenschap, ook al is het opmerkelijk. Jessica had als doel de sjerp van Miss England te winnen en dat is gelukt, maar in de tussentijd verliet ze haar studie nooit en studeerde ze uiteindelijk af in lucht- en ruimtevaarttechniek.

Veel maatschappelijke betrokkenheid...

Haar toewijding en liefde voor het geslacht dat zij vertegenwoordigt, hebben haar tot een voorvechter van vrouwen gemaakt. Haar doel is altijd geweest om vrouwen aan te moedigen om sectoren als de hare te betreden, die meestal overwegend mannelijk zijn.

Kortom een ​​super-miss die schoonheid, intelligentie, sociale betrokkenheid uitstraalt en die vooral haar kleine revanche wist te nemen dankzij dat rode haar dat haar zoveel verdriet had bezorgd.

Advertisement