Werknemer wordt door zijn baas beschuldigd van “verdachte activiteiten” tijdens zijn dienst

Janine image
door Janine

17 Oktober 2023

Werknemer wordt door zijn baas beschuldigd van “verdachte activiteiten” tijdens zijn dienst
Advertisement

Soms weet het leven ons te verrassen wanneer we het het minst verwachten, maar de verrassingen die we ontvangen waarderen we niet altijd… het hoort bij het leven, soms verandert een gebeurtenis onze dag door ons een glimlach te bezorgen en andere keren raadplegen we vacatures omdat we onze baan kwijt zijn.

De hoofdpersoon van dit verhaal was geschokt door wat er met hem gebeurde en nee, hij werd niet daadwerkelijk ontslagen. Toch veroorzaakte een eenvoudig gebaar waarvan hij nooit had gedacht dat het afgekeurd zou worden hem een ​​groot probleem op het werk met zijn werkgever. Laten we uitzoeken wat er is gebeurd.

via Reddit

Advertisement

Een mysterieuze envelop

Een mysterieuze envelop

wirestock/Freeoik

De man vertelde zijn ongelofelijke verhaal via een online forum eerder om zijn hart te luchten dan uit noodzaak, maar toch is zijn verhaal verontrustend.

Hij werkt al ruim zeven jaar voor zijn bedrijf en heeft nog nooit bijzondere problemen op de werkvloer gehad. Dan de wisseling van directeur van de verkoop. Op een dag ging hij tijdens zijn pauze naar beneden om een ​​vriend van hem te begroeten die in de auto op hem wachtte: hij stapte aan de passagierskant, pakte een bankenvelop met daarin geld, stopte die in de zak van zijn jas en sprak vervolgens ongeveer een minuut met hem voordat hij hem de hand schudde en het voertuig verliet.

Op dit punt zegt de werknemer dat hij terugkeerde naar zijn kantoor en zijn baas naar hem toe zag lopen, keek hij hem met een grijns aan en leunde op zijn bureau en keek hem recht in de ogen.

Advertisement

Opmerkingen van gebruikers

Opmerkingen van gebruikers

katemangostar/Freepik

"Vind jij ook niet dat wat ik zojuist heb gezien vreselijk verdacht is?!", viel zijn meerdere met de deur in huis. De man gaf uiteraard alle nodige uitleg, maar die waren niet genoeg voor de baas die dreigde verder onderzoek te doen: “ik kan het busje waarmee je naar je werk werk komt laten doorzoeken!", dreigde hij.

Onze hoofdpersoon nodigde zijn werkgever uit om te doen wat hij het meest passend achtte, waarbij hij verklaarde dat hij niets te verbergen had en daar bleef het niet bij: de baas stuurde hem zelfs een e-mail waarin hij hem met klem vroeg om tijdens het werk geen "verdachte" activiteiten uit te voeren. Hoe dan ook, zwaar geïrriteerd door die houding, besloot hij de volgende dag ontslag te nemen: “het was niet de eerste keer dat die man mij lastig viel en mijn geestelijke gezondheid is meer waard dan zijn dwaze aannames over mij. Maar het is jammer, want ik vond dat werk leuk”, concludeerde hij.

Gebruikers reageerden geamuseerd op zijn verhaal: "Ik zou elke dag zakjes snoep naar mezelf hebben gestuurd in bankenveloppen, dat zou leuk zijn geweest!", schreef iemand, "Ik zou een pruik en een nepsnor hebben gedragen om een spion te lijken”, grapte een andere gebruiker, "je had bezwaar moeten maken betreft de e-mail en rechtstreeks naar een advocaat of personeelszaken moeten gaan: die man heeft duidelijk alle grenzen overschreden!", suggereerde een ander. Wat zou jij gedaan hebben?

Advertisement