Hij organiseert zijn nep-begrafenis en verschijnt dan plotseling voor de ongelovige familieleden en vrienden (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

07 Juli 2023

Hij organiseert zijn nep-begrafenis en verschijnt dan plotseling voor de ongelovige familieleden en vrienden (+ VIDEO)
Advertisement

Er zijn momenten waarop het leven wat luchtiger moet worden opgevat, waarop we afgeleid moeten worden en moeten genieten van de kleine dingen. Genieten van deze momenten kan helpen om een ​​emotionele last te verlichten waarop de problemen en verantwoordelijkheden wegen waarmee we min of meer allemaal te maken hebben. Onder de verschillende manieren om plezier te hebben, is er zeker die van een grap uithalen, misschien tijdens een leuke, hilarische gebeurtenis.

Dus waarom zou je niet een goede grap met iemand uithalen en er dan samen om lachen?! Dit was het idee van de hoofdpersoon van het verhaal van vandaag, maar hij overdreef misschien een beetje met zijn grap...

via Nypost

Advertisement
Seb/Twitter

Seb/Twitter

De Belg David Baerten, een influencer, wilde een ​​uitgebreide grap organiseren met een groot deel van zijn familie en al zijn vrienden.

Hij besloot namelijk zijn begrafenis in scène te zetten, waarbij hij deed alsof hij overleden was en het nieuws verspreidde. Natuurlijk, ook gezien zijn vroegtijdige en totaal onverwachte dood, waren de meeste van zijn dierbaren er kapot van toen ze dit hoorden.

Ze gingen allemaal naar dat trieste en pijnlijke ritueel dat gepland was om in de open lucht plaats te vinden. De kist was daar, compleet met een tentoongestelde herdenkingsfoto, de "folders" om de man te herinneren werden uitgedeeld aan zijn dierbaren; er werd getreurd om de man. Maar terwijl de tranen over de wangen van de aanwezigen stroomden, gebeurde er iets totaal onverwachts...

Advertisement
Seb/Twitter

Seb/Twitter

De komst van een helikopter trok meteen de aandacht van iedereen: het vliegtuig leek op hun positie af te stevenen en kwam tot ontzetting van de aanwezigen steeds dichterbij.

Uiteindelijk belandde dat voertuig enkele meters van de plaats waar de begrafenis plaatsvond, midden op het gras. En het was niemand minder dan David die uitstapte!

Levend en wel, in perfecte gezondheid, kunnen we hem in de video zijn dierbaren zien naderen die, vol ongeloof, naar hem toe beginnen te rennen, niet in staat de emotie te bedwingen. Maar hoe reageerden ze op zijn "geestige" vondst?

Best goed eigenlijk: de meesten omhelsden hem stevig en barstten in tranen uit, niemand reageerde op dat moment slecht.

De man legde vervolgens aan "zijn verbijsterde toehoorders" uit wat hem ertoe had gebracht zo ver te gaan: "wat ik zie in mijn familie doet me veel pijn: ik word door niemand ooit uitgenodigd. Het is alsof ik niet besta. We drijven allemaal uit elkaar. Ik voelde me niet gewaardeerd", bekende Baerten. "Daarom bedacht ik zo'n enscenering: je moet niet wachten tot iemand niet meer bij ons is om er tijd mee door te brengen", voegde hij er later aan toe.

Geen simpele grap dus, maar een keiharde levensles die de influencer mee wilde geven; wat vind jij ervan?

Advertisement