Veganist bestelt eten in een pub: zodra zijn maaltijd wordt geserveerd, ontstaat er een flinke ruzie

Janine image
door Janine

24 Oktober 2023

Veganist bestelt eten in een pub: zodra zijn maaltijd wordt geserveerd, ontstaat er een flinke ruzie
Advertisement

Een diner in een restaurant, een biertje in de kroeg met vrienden: we hebben het over aangename momenten die goede herinneringen in ons leven kunnen genereren. Het weekend is vaak de gelegenheid voor een avondje samen, een diner het ideale “excuus” om met wie je maar wilt samen te zijn en te genieten van een uitgebreide maaltijd. Tenzij er iets misgaat.

Iets soortgelijks overkwam de hoofdpersoon van dit verhaal: een onaangename situatie mondde uit in een flinke ruzie met de manager van de club waar hij met zijn vriendengroep was. Laten we eens kijken wat er precies is gebeurd. 

via Mumsnet

Advertisement

De reden van de ruzie

De reden van de ruzie

pressfoto/Freepik - Not the actual photo

De man die direct bij de discussie betrokken was, is degene die zijn gelijk wilde halen over de redelijkheid van zijn stelling: hij ging het internet op om gebruikers om hun mening te vragen over wat hem op een avond tijdens een diner in een café overkwam.

De man zegt dat hij met enkele van zijn vrienden naar een pub is gegaan om een ​​hapje te eten en samen met hen te ontspannen. Dus keek hij naar het menu, op zoek naar iets dat aan zijn behoeften zou kunnen voldoen: hij is veganist en kan daarom geen voedsel eten dat enige dierlijke vorm bevat of daarvan afkomstig is. Dit was geen probleem, want terwijl hij door de lijst ging, zag hij een aantal opties die geschikt voor hem waren.

Daarom koos hij voor een pasta die beschreven werd met specifieke ingrediënten: pasta, tomaat en basilicum. Zich ervan bewust dat hij alles van dat gerecht kon eten, bestelde hij zonder al te veel aarzeling het gerecht. Uiteindelijk werd het gerecht geserveerd: volgens de beschrijving was er pasta, tomaat en basilicum. Evenals een enorme gebakken ei dat zich erover verspreidde.

Advertisement

Het antwoord van de gebruikers

Het antwoord van de gebruikers

Janne Moren/Flickr

Verbaasd en geïrriteerd door het ongemak liet hij de ober het gerecht terug naar de keuken sturen. Hij had niet eens de tijd om verbaasd te zijn over wat er zojuist was gebeurd of de persoon die de leiding had over het bedrijf presenteerde zich: hier ontstonden de problemen.

De vrouw beweerde dat de man hen bij het bestellen had moeten waarschuwen als hij een bepaald soort voedsel niet at, maar in reactie hierop wees hij haar erop dat het voedsel dat hij niet wilde, helemaal niet op de menukaart stond en dat hij daarom nooit had verwacht iets op zijn bord aan te treffen dat niet tussen de ingrediënten van een gerecht stond beschreven! De manager bleef echter volhouden dat ze gelijk had. Dit is wat gebruikers vinden.

"De eigenaar heeft het duidelijk verkeerd: het menu moet alles weergeven en dan bedoel ik alle ingrediënten die in een maaltijd aanwezig zijn", schreef iemand, "is het mogelijk dat ze niet de aanwezigheid van een ei op de pasta hebben vermeld? Het is geen klein detail…”, merkte een andere gebruiker op, "de manager heeft over de hele linie een fout gemaakt: ei is niet alleen een van de belangrijkste allergenen (en daarom moet de aanwezigheid ervan altijd worden gerapporteerd), maar het was ook onbeleefd richting jou, dus richting een klant!”, reageerde een ander. Wie had volgens jou gelijk?

Advertisement