Gast kleedt zich in het wit en poseert op de eerste rij voor de groepsfoto: de reactie van de bruid is hilarisch

Janine image
door Janine

26 Oktober 2023

Gast kleedt zich in het wit en poseert op de eerste rij voor de groepsfoto: de reactie van de bruid is hilarisch
Advertisement

Uitgenodigd worden voor een bruiloft is iets heel moois, het betekent dat het bruidspaar hun relatie met ons belangrijk vinden, ze beschouwen ons als onderdeel van hun kring van belangrijke mensen, ze willen dat we aanwezig zijn op zo’n fundamenteel moment voor hen. Kortom: het is een mooie en dankbare ervaring. Zodra de deelname is ontvangen, moet je echter nadenken over praktische zaken, zoals het geschenk dat je aan de toekomstige echtgenoten kunt geven en ook de kleding die je moet dragen voor de ceremonie en receptie.

Vooral voor laatstgenoemde geldt, tenzij anders aangegeven door de hoofdrolspelers, vooral één regel die gerespecteerd moet worden: niemand anders, behalve de bruid, mag bij die gelegenheid wit dragen. Het is jammer dat niet iedereen bereid is dit verbod te respecteren.

Advertisement

Wanneer de gemaakte keuzes niet bepaald de beste zijn...

Wanneer de gemaakte keuzes niet bepaald de beste zijn...

Pexels

Een foto die online circuleert via Reddit laat zien hoezeer deze regel niet altijd door alle gasten op de grote dag wordt gerespecteerd. De bruid is, in sommige gevallen meer dan de bruidegom, de belangrijkste persoon van de dag. Ze draagt ​​een prachtige jurk, min of meer weelderig, ze heeft een prinsessenkapsel, make-up die haar sterkste punten benadrukt, kortom zij is de persoon die nooit overschaduwd mag worden. De eerste en beste manier om dit niet te doen, is door geen wit te dragen. Maar er zijn mensen die het ondanks alles toch doen.

Bewijs hiervan is de foto die door gebruiker @parkratgurl is geplaatst, waarop ze wordt gezien naast haar man en een "tweede" bruid. Het is in werkelijkheid niet de tweede echtgenote, maar slechts een familielid van de bruidegom, zoals de bruid zelf bekent in de titel van het bericht, dat, niets gevend om enige goede smaak, koos voor een geheel witte outfit, inclusief kousen en schoenen.

Advertisement

De reactie van de bruid op de "opvallende" aanwezigheid

De reactie van de bruid op de "opvallende" aanwezigheid

Reddit

Hoe te reageren als je met een scène als deze wordt geconfronteerd? Het bruidspaar reageerde ironisch, vooral de bruid, door de foto op internet te plaatsen en een uitdaging voor alle gebruikers te lanceren: wie zou de beste fotobewerking kunnen uitvoeren? Mensen verspilden geen tijd en lieten naast het bewerken van de foto ook commentaar en overwegingen achter.

Voor de meesten van hen is zoiets onbeleefd. Niet alleen was dit familielid volledig in het wit gekleed, maar ze had ook een plekje op de eerste rij op de groepsfoto en naast de bruidegom gezocht.

Waar verbergt de brutale gast zich?

Waar verbergt de brutale gast zich?

Reddit

Door de aanpassingen die mensen hebben aangebracht, is ze in sommige gevallen gewist, in andere gevallen naar veel minder “opvallende” plekken verplaatst, waardoor anderen gedwongen zijn moeite te doen om haar te vinden.

We hebben beide afbeeldingen ingevoegd, zodat ook wij kunnen deelnemen aan het leuke spelletje dat door de bruid zelf is gestart: zullen we in staat zijn de verborgen gast te vinden?

Source:

Reddit

Advertisement