5-jarige jongen gooit de verlovingsring van zijn moeder door het toilet: ze vindt hem een ​​jaar later

Janine image
door Janine

03 November 2023

5-jarige jongen gooit de verlovingsring van zijn moeder door het toilet: ze vindt hem een ​​jaar later
Advertisement

Er zijn objecten waar we bijzonder om geven, die we altijd bij ons willen hebben en waarvan we ons nooit, maar dan ook nooit zouden kunnen losmaken. Het komt echter voor dat er in de loop van het leven kleine of grote onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden, die ons definitief of voor enige tijd van dat specifieke voorwerp verwijderen. Ben je ooit een belangrijk voorwerp kwijtgeraakt, een familiejuweel, misschien een trouwring of verlovingsring?

We weten jouw antwoord niet, maar het is wat er gebeurde in het verhaal dat we je gaan vertellen. Een verhaal dat heel slecht begon, maar niet zo'n negatief einde kende.

Advertisement

Dit is wat er gebeurde...

Story time!🗣 The City of Chino Hills Public Works staff have recovered a resident’s missing engagement ring and reunited...

Pubblicato da City of Chino Hills - Municipal Government su Giovedì 18 maggio 2023

Het verhaal speelde zich af in de Verenigde Staten, om precies te zijn in Chino Hills, Californië, waar een stel in een nogal bijzondere situatie verwikkeld was. Yana en John Glass waren al een tijdje samen en de man had zijn geliefde een aanzoek gedaan, compleet met een diamanten ring. Iets heel normaals dat veel koppels overkomt, en tot nu toe niets vreemds.

Twee maanden na de bruiloft gebeurde er echter iets onverwachts. De 5-jarige zoon van de vrouw haalde een grap uit die het stel duur kwam te staan: hij gooide per ongeluk de ring van zijn moeder in het toilet en spoelde deze door.

"Op een vroege ochtend werd ik wakker en hoorde dat onze zoon het toilet had doorgetrokken - zei John - ik wendde me tot Yana en vertelde haar dat het mij vreemd leek, hij is 5 jaar oud, het is niet vanzelfsprekend dat hij dat zou doen, dus hebben we het onderzocht."

Advertisement

Een klein foutje

Een klein foutje

Jennifer Dickert/Wikimedia Commons - CC BY 2.0 DEED

Aanvankelijk wilde de jongen niet zeggen wat er was gebeurd, maar toen bekende hij: hij had de ring van zijn moeder op een kastje in de badkamer gezien, hij glinsterde en hij wilde hem wat beter bekijken, dus pakte hij hem, maar het was per ongeluk in het toilet gevallen. Toen het incident eenmaal had plaatsgevonden en om geen "sporen achter te laten", had hij besloten door te trekken, niet wetende dat hij het alleen maar erger had gemaakt. Maar hij was tenslotte nog klein en in paniek kon je zeker niet het onmogelijke verwachten.

John zei dat hij het sanitair onmiddellijk had gedemonteerd, dat hij een camera had genomen om de leidingen te scannen, maar niets had gevonden, dus werden via de afdeling Openbare Werken de gemeentewerkers die belast waren met het toezicht op het rioleringssysteem op de hoogte gebracht. Nadat ze de omgeving van het huis hadden gecontroleerd, had geen van hen echter de ring gevonden.

Het moment dat hij werd gevonden...

Slechts een jaar later was er het definitieve keerpunt. Inmiddels was het stel doorgegaan met hun plan, had de man nog een ring gekocht en waren ze binnen twee maanden getrouwd. Echter, 14 maanden na het accidentele verlies van de ring, en ze het inmiddels vergeten waren, kreeg het echtpaar een telefoontje. De rioolwerkers hadden goed nieuws voor hen: de ring was gevonden.

Volgens wat werd verteld door twee medewerkers, Tony Ochoa en Christopher Sambrano, was de ontdekking volkomen toevallig, aangezien niemand meer naar het kostbare item zocht. "We waren bezig met routine-onderhoud toen ik iets vreemds op het scherm zag dat ik aan het controleren was. Ik schreeuwde tegen mijn collega dat hij moest stoppen omdat we de ring hadden gevonden."

Na een grondige schoonmaakbeurt werd het voorwerp teruggegeven aan de familie Glass, die het, ondanks dat ze het hadden vervangen, zeer blij waren het terug te hebben. Het blijft natuurlijk een voorwerp, maar het is fijn om te weten het terug te hebben, het was immers verbonden aan een bijzonder moment in het leven. Ben jij ooit iets belangrijks kwijtgeraakt en heb je het een tijd later weer teruggevonden?

Advertisement