Meisje teleurgesteld door haar eerste date: een etentje in een fastfoodrestaurant

Janine image
door Janine

05 November 2023

Meisje teleurgesteld door haar eerste date: een etentje in een fastfoodrestaurant
Advertisement

Nieuwe mensen ontmoeten, socialiseren en interpersoonlijke relaties opbouwen is altijd leuk. Als je dan een bepaalde affiniteit met een van deze ontdekt, is dat nog leuker: de kennis kan iets diepers worden en zelfs uitmonden in een liefdesrelatie.

Dit is de reden waarom veel mensen ook vertrouwen op dating-apps in een poging hun partner te vinden. Soms worden de verwachtingen die je koestert reëel en andere keren brokkelen ze jammerlijk af: er is niet veel voor nodig, vooral als je nog niet zo lang aan het daten bent, om het verkeerde idee te geven en elke mogelijkheid van een gezamenlijke toekomst te laten instorten. Precies zoals er met de hoofdpersoon van dit verhaal is gebeurd, laten we eens kijken wat haar is overkomen.

Advertisement

Een afspraakje die heel anders was dan verwacht

Een afspraakje die heel anders was dan verwacht

vanessaapayne/Instagram

Het Canadese meisje in kwestie is een influencer die besloot haar bijzondere ervaring te delen: een date die ze had met een jongen waar ze heel erg in geïnteresseerd was: “alles ging goed tussen ons, ik had deze jongen ontmoet via een dating-app en ik was enthousiast over hem, dus toen hij voorstelde om me mee uit eten te nemen, accepteerde ik dat maar al te graag", aldus Vanessa.

Dus stuurde de jongen haar het adres van de plek waar ze voor het eerst naartoe zouden gaan, een adres en niet de naam van een restaurant. Ze vertelde dat ze er niet eens over had nagedacht, omdat ze zich liet meeslepen in haar enthousiasme.

Toen ze echter op de ontmoetingsplaats aankwam, was ze erg bedroefd toen ze besefte dat ze een afspraakje had bij McDonald's.

Advertisement

Haar advies aan alle singles

Haar advies aan alle singles

bobbsled/Flickr - CC BY-SA 2.0

"Single vrienden, wees heel voorzichtig: je weet niet wat voor soort mensen je tegenkomt!", zo begon Vanessa tijdens een video-opname en uploadde deze later naar sociale media.

Ze onthulde geen bijzonderheden over hoe haar date verliep, maar ze was - ondanks dat ze er niet blij mee was - in dat fastfoodrestaurant en bracht de avond door met de jongen: “ik kreeg tenminste een gratis Coca-Cola zonder suiker", vertelde ze ironisch aan haar online volgers. Het is echter duidelijk dat ze besloot die persoon niet meer te zien.

Daarom is de eerste fase van de kennismaking tussen twee mensen bijzonder delicaat en kan een verkeerde stap elk plan om een ​​relatie op te bouwen verpesten, vooral op liefdesgebied. Veel gebruikers reageerden op haar verhaal: “kom op zeg, op de eerste date moet je tenminste aan iets speciaals denken", schreef iemand, "dit soort verhalen zijn de reden waarom ik me niet aanmeld bij datingsites", verklaarde een ander. Wat is volgens jou de ideale date?

Advertisement