Ze vraagt ​​de artsen die haar van kanker hebben gered om haar naar het altaar te begeleiden

Janine image
door Janine

11 November 2023

Ze vraagt ​​de artsen die haar van kanker hebben gered om haar naar het altaar te begeleiden
Advertisement

Het leven stelt ons altijd voor nieuwe uitdagingen en obstakels die we moeten overwinnen, die soms erg ingewikkeld kunnen zijn. Toch moeten we proberen om altijd hoop te houden, want hierin vinden we de kracht om alles onder ogen te zien. Maar vasthoudendheid komt ook voort uit de steun van dierbaren, uit hun nabijheid en uit het goede dat ze ons elke dag laten zien.

De vrouw waarover we het hebben weet dit heel goed, iemand die een moeilijk moment heeft meegemaakt, het met grote moeite heeft overwonnen en op een heel bijzondere dag de mensen aan haar zijde wilde hebben die haar hadden geholpen daar te komen waar ze nu is.

Advertisement

Een naar verhaal

Een naar verhaal

Rawpixel

Sheri James is een 70-jarige die een aantal zeer slechte momenten in haar leven heeft meegemaakt. De vrouw had haar 77-jarige partner Bill James ontmoet toen ze kort daarna ontdekte dat ze ernstig ziek was. Ze had darmkanker die zich in de derde fase bevond, een verwoestende situatie die haar geen hoop meer leek te geven.

Het echtpaar, dat elkaar pas onlangs had ontmoet, had meteen een klik, ze waren verliefd geworden en hadden plannen om te gaan reizen, maar de vrouw kon dat niet en stond op het punt afscheid te nemen van haar geliefde, maar hij vertelde haar dat hij haar om welke reden dan ook niet alleen zou hebben gelaten in deze situatie en dat hij altijd aan haar zijde zou staan. En dat deed hij ook.

Bill verliet zijn wederhelft nooit en deed alles voor haar, hij kocht zelfs een nieuwe auto om haar van North Carolina naar Texas te rijden.

Advertisement

Uit het slechte komt altijd iets goeds...

Uit het slechte komt altijd iets goeds...

Pickpik - Not the actual photo

In plaats van te reizen om nieuwe plaatsen te ontdekken, vertrokken Bill en Sheri naar Houston, waar Sheri de gezondheidszorg zou krijgen die ze nodig had in het MD Anderson Cancer Center. Hier werd ze verzorgd door twee artsen, Van Morris en Emma Holliday, die er met grote competentie, vasthoudendheid en toewijding in slaagden haar in de loop van enkele maanden te genezen en haar leven te redden.

Een onverwachte epiloog die ieders hart verwarmde en die de liefde van de vrouw voor het leven en ook voor haar partner deed toenemen. Het is alsof de pijn van die momenten hen nog meer met elkaar heeft verbonden: na de onrust besloten de twee te trouwen.

Maar het mooiste was iets anders. De vrouw vroeg de twee artsen die haar leven hadden gered om haar op die voor haar belangrijke dag naar het altaar te vergezellen.

Een magisch gelukkig einde

After surviving a rare form of cancer, Sheri Shaw-James knew she wanted her doctors to be there for her wedding...

Pubblicato da Option B su Giovedì 2 novembre 2023

"Zij zijn degenen die mij mijn leven hebben teruggegeven, het was het minste om ze op zo'n moment aan mijn zijde te willen hebben" - bekende de vrouw. De twee artsen zeiden dat ze opgetogen waren over het voorstel en dat het antwoord op de vraag in dit geval heel makkelijk was geweest. Om geen enkele reden ter wereld zouden ze hun deelname aan zo’n evenement hebben opgegeven, ook omdat het, met het werk dat ze doen, veel gemakkelijker was om deel te nemen aan droevige gebeurtenissen dan aan gelukkige.

In dit geval had hun bekwaamheid het leven van de patiënt gered en konden ze niet gelukkiger en vereerd zijn om aan haar zijde te staan ​​op haar trouwdag. Een episode die zeker verband hield met een moeilijke en rampzalige gebeurtenis, maar met een onverwacht gelukkig einde dat aantoonde hoe goede dingen kunnen voortkomen uit negatieve.

Diep van binnen weten we dat als je eenmaal het dieptepunt hebt bereikt, je niet anders kunt dan weer naar boven gaan en Sheri deed dat op de best mogelijke manier. Het enige wat we kunnen doen is dit geweldige koppel alle liefde van de wereld wensen en de twee artsen complimenteren met het uitstekende werk dat ze hebben gedaan. Het zijn twee engelen.

Advertisement