Ze winnen een huis van 2,5 miljoen euro, maar zeggen dat hun leven een “echte nachtmerrie” is geworden

Janine image
door Janine

12 November 2023

Ze winnen een huis van 2,5 miljoen euro, maar zeggen dat hun leven een “echte nachtmerrie” is geworden
Advertisement

Je weet nooit wanneer het geluk aan onze kant staat, ervan uitgaande dat je in zulke dingen gelooft. In ieder geval valt niet te ontkennen dat wanneer zich een zeer, zeer onwaarschijnlijke gebeurtenis voordoet die tegen alle verwachtingen ingaat, men zich voldaan en tevreden voelt.

Als het om geld en luxegoederen gaat, kun je een echt keerpunt in je leven ervaren, precies zoals met de twee hoofdrolspelers in dit verhaal gebeurde: ze wonnen een huis met een enorme waarde en ze beweren dat hun bestaan ​​is veranderd. Slechter.

Advertisement

De bijzondere winst van de familie Griffin

De bijzondere winst van de familie Griffin

@lmctplus/Instagram Screenshot

Kevin en Andrea Griffin, een Australisch echtpaar, deden mee en wonnen als prijs in een loterij een huis ter waarde van 4,2 miljoen Australische dollar (zo'n 2,5 miljoen euro) aangeboden door Adrian Portelli, de oprichter van LMCT+: een club van liefhebbers van hele bijzondere auto’s.

Het is namelijk mogelijk om je op het platform te registreren door een periodiek abonnement of een enkel kaartje te kopen om deel te nemen aan de trekkingen die gereserveerd zijn voor leden. De prijs voor de gelukkige winnaars kan variëren van een luxe auto tot een huis van een miljoen dollar. Zijn vermogen bestaat uit bezittingen waarvan de waarde wordt geschat op ruim een ​​miljard euro.

De Griffins waren dan ook meer dan enthousiast over het winnen van een van de vele huizen die de man op een veiling had gekocht en vervolgens had aangeboden aan zijn abonnees: de sleutels van het huis, gelegen in Melbourne, werden bij hen afgeleverd. Het echtpaar was echter diep teleurgesteld en beschuldigt de heer Portelli er nu van oneerlijk jegens hen te zijn geweest.

Advertisement

Het geschil met de miljonair

Het geschil met de miljonair

@lmctplus/Instagram

Ze verklaren namelijk dat ze zich verbitterd voelen omdat ze het huis niet ingericht hebben gevonden zoals geadverteerd in de presentatievideo: "er ontbreken dure meubels, we hebben het over enkele huishoudelijke apparaten, een luxe grasmaaier, een loopband en nog veel meer".

Er zouden voorwerpen ter waarde van bijna 60.000 euro ontbreken en voor hen is dit onaanvaardbaar: "we dachten dat we recht hadden op alles wat ze ons hadden laten zien tijdens de promotievideo en in plaats daarvan zagen we meneer Portelli een heleboel spullen rechtstreeks op de videocamera's uit het huis halen", voegde het echtpaar eraan toe.

Dus besloten ze een lijst op te stellen van alles wat er ontbrak en vroegen om compensatie door de rijke man, die ook geschokt was en opmerkte: "ze zijn ondankbaar, wat ik uit het huis heb verwijderd, was hen niet verschuldigd, zoals gespecificeerd in de voorwaarden van de loterij".

Uiteindelijk verklaarde Adrian publiekelijk dat hij hetzelfde door de Griffins gevraagde bedrag zou doneren om de daklozen in Australië te helpen: "Ik weet zeker dat veel daklozen alles zouden doen voor een huis, laat staan ​​een huis ter waarde van twee en een half miljoen, deze mensen verdienen dat geld veel meer." Wat vind je van dit verhaal?

Advertisement