Ze wordt moeder op 59-jarige leeftijd: haar oudste dochter wijst haar af en staat haar niet toe haar kleindochter te zien

Janine image
door Janine

12 April 2022

Ze wordt moeder op 59-jarige leeftijd: haar oudste dochter wijst haar af en staat haar niet toe haar kleindochter te zien
Advertisement

Is er een juiste leeftijd om een ​​kind te krijgen? Het is geen simpele vraag om te beantwoorden, dat weten we. Maar het is iets waar veel stellen over nadenken, die niet kunnen beslissen over het dilemma: wel of geen kind krijgen. Velen willen, voordat ze aan kinderen denken, er zeker van zijn dat ze een dergelijke verplichting kunnen aangaan. Dat betekent ook uitstellen, maar in hoeverre is dat mogelijk?

Je hebt misschien gehoord van de biologische klok, iets om rekening mee te houden en een race tegen de klok veroorzaakt om een ​​baby te krijgen. De hoofdpersoon van het verhaal dat we je gaan vertellen, lijkt dit soort problemen echter niet te hebben gehad, integendeel. Deze vrouw schraapte al haar moed bij elkaar en na een eerste huwelijk en een dochter besloot ze op 59-jarige leeftijd opnieuw te trouwen en opnieuw moeder te worden. Laten we haar verhaal bekijken.

via Mirror

Advertisement

Her eldest daughter, was 'disgusted' when her mother fell pregnant. After that, she barely sees her and has vowed never to set foot inside her home again.

Pubblicato da Newsner.com su Venerdì 8 aprile 2022

Lauren Cohen was 50 toen ze de liefde van haar leven ontmoette in Paramus, in New Jersey. Frank Garcìa, 20 jaar jonger dan zij, wist haar te betoveren en verliefd te maken. Lauren zei in een interview: "Ik ontmoette Frank tijdens dansles. Hij was een goede danser en we dansten samen op liedjes, maar ik had nooit gedacht dat zoiets zou kunnen gebeuren. Op een avond, - vervolgde de vrouw - bevonden we ons samen op de dansvloer en alles was onvermijdelijk".

Het paar maakte hun liefde officieel en omdat Frank nog niet de vreugde had gekend om ouder te worden, besloten ze een baby te krijgen. Lauren had al een 32-jarige dochter uit haar vorige huwelijk en was op een bepaalde leeftijd gekomen, maar ze zou haar partner er nooit van weerhouden vader te worden.

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Dus kwamen de twee in actie en namen contact op met verschillende klinieken om een ​​pad naar deze grote vreugde te beginnen. Het was niet gemakkelijk, maar na verloop van tijd werden Lauren en Frank de ouders van een prachtig meisje, Raquel.

"Het ongelooflijke - vervolgde de vrouw - was om te ontdekken dat we 1 jaar later opnieuw een baby verwachtten. En we waren nog sprakelozer toen we ons realiseerden dat we een prachtige tweeling zouden krijgen: Gregory en Giselle. Natuurlijk, op mijn leeftijd is het niet makkelijk en ik moet altijd op mijn gezondheid letten omdat ze me nodig hebben. Ik slik verschillende supplementen, ik probeer gezond te eten en ik doe veel pilates en yoga om fit te blijven en met ze te kunnen spelen".

County of San Mateo/Flickr - Not the actual photo

County of San Mateo/Flickr - Not the actual photo

Een prachtig liefdesverhaal dat echter overschaduwd wordt. De keuze van Lauren en haar man wekte grote teleurstelling bij de oudste dochter van de vrouw. Renee, die ze uit haar vorige huwelijk had gekregen, begreep het niet en accepteerde de keuze van haar moeder om nog een kind op haar leeftijd te krijgen niet. Voor de jonge vrouw was het onnatuurlijk en absurd en dit zorgde voor een koele relatie met haar moeder. De twee vrouwen ontmoeten elkaar nu sporadisch en nooit bij elkaar thuis, en Lauren mocht haar kleindochter Hannah ook niet meer ontmoeten.

Ondanks alles heeft Lauren nooit spijt gehad van haar keuze en als ze terug in de tijd zou kunnen, zou ze niets veranderen. Een benijdenswaardige moed en vasthoudendheid. Wij wensen dit echtpaar en hun drie kinderen alle geluk toe.

En jij? Wat vind jij?

Advertisement