Moeder boekt een hotel voor een weekend: ideaal om ongestoord kerstcadeautjes in te pakken

Janine image
door Janine

27 November 2023

Moeder boekt een hotel voor een weekend: ideaal om ongestoord kerstcadeautjes in te pakken
Advertisement

Als Kerstmis nadert, begin je na te denken over welke cadeaus je moet kopen en voor wie. Het moment van het uitwisselen van cadeaus op de ochtend van 25 december is belangrijk, en het is een moment waarop gezinnen zich allemaal rond de boom verzamelen om een ​​van de mooiste momenten te beleven.

Maar heb je er ooit over nagedacht hoe ingewikkeld het is om alle cadeaus in te pakken zonder gestoord te worden en zonder dat iemand de cadeautjes ontdekt en de verrassing verpest? Een Amerikaanse moeder, bang en tegelijkertijd moe van precies dit, heeft een geniale oplossing gevonden. Laten we eens kijken waar het om gaat.

Hoe je cadeaus kunt inpakken zonder ontdekt te worden

Hoe je cadeaus kunt inpakken zonder ontdekt te worden

Laura McKelligan/Facebook

Het komt niet zelden voor dat, terwijl er cadeaus worden ingepakt voor een gebeurtenis (of het nu Kerstmis, een verjaardag of iets anders is), de betrokkene arriveert om de verrassing te verpesten. Je verstoppen in huis om dit te vermijden is niet eenvoudig, en bovenal leef je altijd in angst ontdekt te worden. Hoe kunnen we dit allemaal vermijden en de cadeaus in alle rust kunnen inpakken?

Laura McKelligan, een 42-jarige moeder, heeft haar ingenieuze oplossing gevonden voor het inpakken van kerstcadeautjes. Al ruim twee jaar – en het is niet gezegd dat ze niet doorgaat met deze nieuwe gewoonte van haar – heeft ze besloten om, helemaal alleen, een weekendje in een hotel te boeken. Twee nachten weg van huis, zodat ze haar werk zonder onderbreking kon voltooien.

Het “inpakweekend”, zoals ze het zelf definieerde in een video op internet, die veel commentaar en waardering kreeg.

Advertisement

Een moment van pure ontspanning

Een moment van pure ontspanning

Laura McKelligan/Facebook

Op de afbeeldingen zie je de vrouw de kamer binnenkomen, alle cadeaus en alles wat nodig is om ze in te pakken opzij zetten. Met vier kinderen in huis was het bijna onmogelijk om het zware werk ongestoord af te ronden. Daarom nam ze, in overleg met haar man, twee dagen vrij en slaagde erin alles gedaan te krijgen.

Maar het inpakken van kerstcadeaus was niet Laura's enige verplichting. Nadat ze dat had gedaan, genoot ze namelijk van heerlijke momenten van ontspanning in totale stilte. Daarna deed een goede maaltijd en een drankje, comfortabel zittend voor de tv, de rest.

De moeilijkheden bij het beheren van elk gezinsaspect

De moeilijkheden bij het beheren van elk gezinsaspect

Laura McKelligan/Facebook

Het hebben van een gezin is heel veeleisend, dat weten we heel goed, en het is niet eenvoudig om alles te doen, afgezien van het beheren van kerstcadeaus. Juist om deze reden zou het een goede gewoonte zijn om af en toe een paar uur vrij te nemen om aan jezelf te wijden of gewoon om de dingen in alle rust te doen. Deze moeder deed het en kreeg een onverwacht applaus van gebruikers.

Velen vonden het idee ronduit geniaal en zeiden dat ze het zouden overwegen. Er waren ook mensen die dezelfde strategie hadden toegepast en die heel ontspannend vonden. Kortom, het lijkt erop dat Laura niet de enige is die op zoek is naar gemakkelijke oplossingen, maar zij was wel degene die de kwestie publiekelijk bekend heeft gemaakt.

Ver van huis en toch dichtbij

Ver van huis en toch dichtbij

Laura McKelligan/Facebook

Ondanks de uitgevoerde “ontsnapping” is deze moeder niet al te ver van haar familie verwijderd, maar bleef ze dicht bij haar huis, zowel uit praktische overwegingen als om gebruik te kunnen maken van haar favoriete restaurants, waarbij ze zichzelf trakteerde op een heerlijke en ontspannende maaltijd in haar eentje in haar hotelkamer.

Blijkbaar was vanuit een functioneel en beslissend idee een echt weekend voor zichzelf ontstaan, een onderbreking van de dagelijkse hectiek waardoor ze alles zonder onderbrekingen kon inpakken en zichzelf een gezonde en welverdiende rust kon gunnen.

Wat vind jij van haar oplossing: ingenieus of overbodig? Zou je dat ook willen?

Advertisement