Gedeelde wortels: drie generaties van dezelfde familie worden op dezelfde dag geboren (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

29 November 2023

Gedeelde wortels: drie generaties van dezelfde familie worden op dezelfde dag geboren (+ VIDEO)
Advertisement

Door sommige episoden die we tijdens ons leven meemaken, zeggen we: wat een ongelooflijk toeval! Een toevallige ontmoeting, met dezelfde ongebruikelijke naam als de persoon die je zojuist hebt ontmoet en nog veel meer. De toevalligheden die ons kunnen overkomen zijn werkelijk talrijk.

Maar in het verhaal dat we je gaan vertellen, heeft zich misschien een door het lot geleide gebeurtenis voorgedaan: een verhaal als datgene wat deze familie bindt, is in feite uiterst zeldzaam en het is daarom moeilijk om het als louter toeval te beschouwen. Laten we samen kijken wat het is.

Advertisement

Toeval of lot?

Toeval of lot?

KFYR-TV/Youtube

De 34-jarige Valerie Weber, afkomstig uit North Dakota, werd onlangs voor de vierde keer moeder, maar dit is niet hetgeen veel mensen verbijsterd heeft achtergelaten.

Toen de nieuwste aanwinst van de familie – Teegan – ter wereld kwam, was het namelijk de verjaardag van de moeder en dat niet alleen: het was ook die van mevrouw Wanda Scherr, of beter gezegd haar moeder!

Zowel het meisje als de twee vrouwen zijn op 23 oktober geboren en allemaal min of meer tegelijkertijd: dat wil zeggen, in de avond! “Het is echt een zegen om deze speciale dag te mogen delen met twee van de mensen van wie ik het meest houd in de wereld”, zei Valerie. Een beslist bijzondere gebeurtenis die je doet nadenken: hoe groot was de kans op zo’n toeval? En kunnen we wel over toeval praten? Deze familie lijkt door het lot met elkaar verbonden te zijn en een ander detail volgt deze hypothese.

Advertisement

Een duik in het verleden

Teegan is Valerie's vierde kind en het vierde meisje in deze geweldige familie! Alsof dat nog niet genoeg was, werd de komst van de baby pas een week later verwacht, maar het liep anders: Wanda had iets ongewoons gevoeld toen ze haar dochter zag vlak voordat ze op het punt stond te bevallen en daarom had ze voorgesteld bij haar op bezoek te gaan en bij haar thuis te blijven slapen om haar te helpen, voor het geval er die nacht iets zou gebeuren.

Toen ze wakker werd, was het jonge stel niet aanwezig, waardoor Wanda begreep dat ze op het punt stond een nieuw kleinkind te omarmen! "We hebben onze verjaardagen altijd samen gevierd. Nu wordt het feest uitgebreid tot drie personen!", begon mevrouw Scherr.

De kleine Teegan is inmiddels uit het ziekenhuis naar huis gebracht en verkeert in uitstekende gezondheid terwijl ze vredig opgroeit met haar broer en zussen. Dit prachtige verhaal heeft de harten van veel mensen geraakt, en dat kon ook niet anders!

Advertisement