Hij ontdekt dat zijn vrouw hem voor de tweede keer bedriegt: hij voert een subtiele wraakactie uit

Janine image
door Janine

28 November 2023

Hij ontdekt dat zijn vrouw hem voor de tweede keer bedriegt: hij voert een subtiele wraakactie uit
Advertisement

Twee mensen ontmoeten elkaar, leren elkaar kennen, worden verliefd en besluiten een relatie te beginnen: niets is normaler en gebruikelijker in de wereld. Ondanks het sterke aanvankelijke gevoel kan dit echter in de loop van de tijd en om vele redenen vervagen. Het beëindigen van een sentimentele relatie is nooit leuk, omgekeerd is het een van de meest trieste dingen die kunnen gebeuren, vooral als de reden dat de relatie eindigt ​​verraad is.

Het verhaal dat we je gaan vertellen gaat hierover, en hoe een man reageerde op de ontrouw van zijn vrouw.

Wat is er gebeurd?

Wat is er gebeurd?

Rawpixel Ltd/Flickr - Not the actual photo

De betrokkene vertelde over de kwestie in een post op Reddit. De man vertelde hoe hij in staat was om op de best mogelijke manier te reageren op het herhaalde verraad van zijn wederhelft.

“Ik zal beginnen met één ding te zeggen om de zaak duidelijker te maken – schreef de auteur van het bericht – ik kwam erachter dat mijn vrouw me bedroog met een collega, dit was vóór de wereldwijde pandemie, en omdat we gedwongen werden thuis te blijven, hadden we de mogelijkheid om met elkaar te praten. De discussie en de verduidelijkingen brachten ons ertoe een beetje rust te vinden, dus de situatie was opgelost, ze beëindigde haar relatie met haar minnaar en we keerden terug naar de normaliteit".

Na de ontrouw van de vrouw kwam er dus geen scheiding en het leven ging door, op een positieve manier omdat ze nog steeds samen waren, maar met een klein litteken klaar om te heropenen, als de mogelijkheid zich voordeed. Helaas voor beiden kwam deze mogelijkheid al snel.

Advertisement

De trieste ontdekking...

De trieste ontdekking...

Pexels - Not the actual photo

Samen op vakantie brachten man en vrouw heerlijke dagen door op betoverende plekken, maar toen het tijd was om terug te keren ging er iets mis. "Ik gebruikte de telefoon van mijn vrouw een paar ogenblikken omdat ik haar documenten nodig had voor de vlucht - schreef de man opnieuw - en het was daar dat ik me bij toeval realiseerde dat ze nooit was gestopt met schrijven naar haar minnaar. Ze hadden elkaar de gehele duur van onze reis berichten gestuurd en ik begreep meteen dat er iets kapot was, en deze keer voor altijd."

Het tweede verraad deed de relatie geen goed en als het eerste de sereniteit al had aangetast, kon dit gewoon niet meer worden overwonnen. Hij slaagde er echter in kalm te blijven en ging niet met de vrouw in discussie. Integendeel, hij voerde een beslist subtiele wraakactie uit en slaagde erin zijn vrouw in grote moeilijkheden te brengen.

Een kalme maar wraakzuchtige reactie

Een kalme maar wraakzuchtige reactie

Pexels

"Ik heb de berichten verwijderd en het contact van haar minnaar geblokkeerd, maar ik heb haar niets verteld. Ik bleef de rest van de dag en gedurende de hele vlucht naar huis kalm - schreef de auteur van het bericht - Toen we terugkwamen, liet ik de dingen nog drie dagen zoals ze waren. Ik wist dat ze zich ongemakkelijk voelde bij de gedachte dat er iets ging gebeuren, maar ze vertelde me niets, omdat dat zou betekenen dat ze het zou bekennen en dat risico kon ze niet nemen”.

Na die reis en de drie dagen samen thuis, de laatste van hun relatie, pakte de man zijn koffers en verliet de vrouw voor altijd. Hij wilde niets meer delen met iemand die hem zoveel had laten lijden en die, zelfs bij de tweede gelegenheid, oneerlijk had gehandeld jegens de man. Het vertrouwen in haar was aangetast en niets kon de situatie nog herstellen.

Hoe zou jij in zijn plaats reageren?

Trots en blij met zijn reactie kreeg deze man complimenten van gebruikers die zijn verhaal lazen. Weinigen zouden misschien op dezelfde manier op het tweede verraad hebben gereageerd. Natuurlijk nam hij wraak door zijn nu ex-vrouw in moeilijkheden te brengen, maar uiteindelijk ging hij kalm om met misschien wel een van de meest pijnlijke situaties uit zijn leven. En ondanks alles slaagde hij erin het grote en trieste obstakel te overwinnen, vooruit te kijken en zijn toekomst zo goed mogelijk te beheren.

Vind je dat hij gelijk had om kalm te blijven toen hij het tweede verraad ontdekte, of had hij meteen met zijn vrouw moeten praten en haar ermee confronteren?

Advertisement