De dochter van acteur Bruce Willis duikt in het verleden door een oude foto van hen samen te plaatsen

Janine image
door Janine

30 November 2023

De dochter van acteur Bruce Willis duikt in het verleden door een oude foto van hen samen te plaatsen
Advertisement

Soms realiseren we ons pas hoeveel we iets of iemand missen als we het verliezen. In feite zijn we eraan gewend om veel aspecten van ons leven, zoals familie, als vanzelfsprekend te beschouwen – ten goede of ten kwade.

De meesten van ons worden geboren in een huis met liefdevolle mensen die klaar staan ​​om in al onze behoeften te voorzien, en dit alles duurt jaren, op zijn best tientallen jaren. Het is daarom niet verkeerd, laat dat duidelijk zijn, om ouderfiguren te beschouwen als pijlers die voor altijd in ons leven zullen zijn. De waarheid is echter een ander: alle mensen worden ouder en worden vaak ziek, ook de meest beroemde sterren, zelfs degenen die kracht symboliseerden en adrenaline verpersoonlijkten.

De herinnering van Rumer Glenn Willis

De herinnering van Rumer Glenn Willis

@rumerwillis/Instagram

Misschien weet niet iedereen dat de beroemde acteur Bruce Willis, filmicoon en hoofdpersoon van de beroemde reeks films “Die Hard”, al enkele jaren lijdt aan frontotemporale dementie en afasie. Daarom blijven zijn psychofysische toestanden in de loop van de tijd verslechteren. Een van zijn dochters, de 35-jarige Rumer Glenn Willis, plaatste onlangs een foto van haar in de armen van haar vader op sociale media.

Haar commentaar op de afbeelding was: “ik mis je zo erg vandaag, papa.” Nostalgische woorden ter ere van een groot man die van zijn hele familie hield. Helaas is de acteur niet meer helder en lijkt hij het vermogen om vloeiend te spreken te verliezen.

Maar niet op die foto, niet in de jaren ’80: in de vereeuwigde opname zien we een jonge Bruce in volle gezondheid en met een warme glimlach! In zijn armen is de destijds kleine Rumer, gekleed in een wit jurkje. Zijn kleine meisje is inmiddels volwassen en is moeder van de kleine Louetta, aan wie de prachtige vrouw samen met haar vader nog een ontroerende post heeft gewijd.

Advertisement

Een bijzondere vader en grootvader

Een bijzondere vader en grootvader

@rumerwillis/Instagram

Enige tijd eerder, ter gelegenheid van Vaderdag, had Rumer een reeks foto's gemaakt en vervolgens gepubliceerd waarop vader Bruce stond afgebeeld terwijl hij Louetta in zijn armen hield. Zo uitte de vrouw al haar dankbaarheid voor de man: "Het was een geweldig gevoel om mijn vader mijn kleine meisje te zien vasthouden, een kostbare herinnering die ik zorgvuldig zal bewaren. Zijn grenzeloze tederheid en zijn onvoorwaardelijke liefde voor haar waren gewoonweg perfect".

“Ik voel me zo gelukkig dat ik jou aan mijn zijde heb, en dat geldt ook voor Lou. Bedankt dat je de gekste, meest liefdevolle en grappigste vader bent waarvan een dochter ooit zou kunnen dromen”, vervolgde ze in haar ontroerende bijschrift.

De 68-jarige ster verschijnt zelden in het openbaar en door zijn toestand is hij echt aanwezig en bewust van wat er met tussenpozen om hem heen gebeurt, maar van binnen is hij nog steeds zichzelf: de onvermoeibare en heldhaftige man, ongetwijfeld een vader met een hart van goud aan wie we alleen het beste wensen.

Advertisement