De tweeling van Julia Roberts wordt 19: de actrice publiceert een oude foto van hen samen

Janine image
door Janine

19 December 2023

De tweeling van Julia Roberts wordt 19: de actrice publiceert een oude foto van hen samen
Advertisement

Julia Roberts: een naam, een garantie voor vaardigheid, bekwaamheid, schoonheid en een prachtige glimlach. Wie kent een van de beroemdste actrices in Hollywood niet. Het meisje waar je van droomt in Pretty Woman dat een heel jonge Richard Gere gek maakt en droomt van alle meisjes die op zoek zijn naar de prins op het witte paard, of de filmster die ons onze adem laat inhouden terwijl we wachten tot ze besluit haar gevoelens kenbaar te maken aan Hugh Grant in Notting Hill. Om maar twee van haar beroemdste en meest succesvolle films te noemen.

Maar Roberts is niet alleen een prachtige en talentvolle actrice, ze is ook een moeder en dat is wat de aandacht van mensen heeft getrokken. Waarom? Laten we eens kijken.

Een echte filmster

Een echte filmster

David Shankbone/Wikimedia Commons - CC BY 3.0 DEED

De internationaal bekende actrice Julia Roberts heeft een groot aantal films waarin ze speelde, maar ze is niet alleen een zeer goede actrice, ze is ook een moeder. Een aanhankelijke moeder, trots en fier op haar drie kinderen. Twee van deze, geboren in 2004, zijn een tweeling en verschenen op een zeer zeldzame foto met haar.

De foto, geplaatst op haar sociale profiel, toont moeder Julia en haar kinderen Hazel Patricia en Phinnaeus Walter op een privé-moment dat misschien maar heel weinig mensen hadden kunnen zien. De zeer zeldzame foto maakte fans letterlijk gek en wekte grote nieuwsgierigheid.

We zijn er allemaal aan gewend de actrice in de gedaante van een ster te zien; we zien haar meestal paraderen op rode lopers over de hele wereld, haar fantastische glimlach voor de mooiste advertenties en pronken met haar tijdloze charme. Toch is het op deze foto niet de beroemdheid die naar voren komt, maar de schoonheid van een moeder die haar twee jonge kinderen teder omhelst.

Advertisement

De liefdesverklaring van een moeder

Het plaatsen van deze foto was een manier om de verjaardag te vieren van de kinderen die op hun 19e dit geweldige cadeautje kregen van moeder Julia. Een lief gebaar dat de vrouw met haar fans wilde delen, een privé-moment dat ze met trots liet zien.

"Er zijn geen woorden voor de vreugde, het plezier en de verwarring van het leven samen" - eenvoudige woorden waarmee Roberts haar kinderen een gelukkige verjaardag wenste.

In meerdere interviews heeft ze toegegeven hoe belangrijk het gezinsleven voor haar is, hoeveel ze heeft gedaan om een ​​solide gezin met haar man op te bouwen en hoe trots en tevreden ze is om 's avonds thuis te komen, haar kinderen in de ogen te kijken en naar hen te glimlachen.

De “alledaagse” kant van beroemdheden

Als we deze personages altijd in de schijnwerpers zien staan, bijna nooit in een “alledaagse” hoedanigheid, maar klaar voor de camera’s en flitsers over de hele wereld, denken we dat ze nauwelijks een leven buiten de schijnwerpers kunnen leiden, maar dit is niet het geval. Deze foto is daar het bewijs van en laat zien hoe graag ook zij, ondanks hun drukke agenda's, "eenvoudige" momenten met hun familie doorbrengen en hun liefde aan hun dierbaren verklaren.

Advertisement