Stel wordt boos in het restaurant met de mensen die naast hun tafel zaten: ze reageren dit af op hun 3-jarige kind

Janine image
door Janine

24 December 2023

Stel wordt boos in het restaurant met de mensen die naast hun tafel zaten: ze reageren dit af op hun 3-jarige kind
Advertisement

Als je kinderen hebt, moet je een routine respecteren, het ritme van het leven wordt bepaald door de prioriteiten van de kinderen en ouders hebben slechts enkele momenten om in totale vrijheid van te genieten. Een mogelijkheid om alleen te zijn is misschien om te profiteren van een romantisch diner in een restaurant.

Dit was precies het idee wat onze hoofdrolspelers hadden: ze hadden in een zeer geraffineerd restaurant gereserveerd om samen een bijzondere avond door te brengen - zonder hun kinderen. Hun plan viel echter in het water door de aanwezigheid van een kind van 3 jaar…

Advertisement

Het verhaal van de ruzie in het restaurant

Het verhaal van de ruzie in het restaurant

Drazen Zigic/Freepik - Not the actual photo

De man van het stel vertelde hun verhaal: hij wendde zich tot een bekend online forum om de mening van gebruikers te vragen over de onaangename episode die hij had meegemaakt.

Het echtpaar had ruim van tevoren een tafel gereserveerd in een zeer chique restaurant en konden niet wachten om in alle rust te genieten van de lokale delicatessen. Ze hadden echter geen rekening gehouden met de tafel naast hen: er zat een ander stel naast hen die hun 3-jarige zoon had meegenomen, maar het was niet het geschreeuw van het kind dat het probleem was, of een driftbui, nee, het was veel erger.

Het stel had hun kind voor een tablet “gezet” en de kleine zat op vol volume naar een tekenfilm te kijken. De hoop om te kunnen genieten van een gezellige avond was plotseling verdwenen. De man was duidelijk geïrriteerd en sprak de ouders erop aan, waarbij hij hen had gewezen op het geluid dat uit het apparaat van het kind kwam.

Advertisement

De mening van de gebruikers op het forum

De mening van de gebruikers op het forum

Racool_studio/Freepik - Not the actual photo

Maar het echtpaar was totaal niet begripvol en vertelde dat ze weken van tevoren voor dat diner hadden gereserveerd. "Oké, dat betekent dat jullie veel tijd hebben gehad om een ​​oppas te vinden of iemand aan wie je je kind kunt toevertrouwen", merkte de geïrriteerde man op.

Volgens hem is het absurd om een ​​kind mee te nemen naar een restaurant met zo’n unieke sfeer – kennelijk gereserveerd voor een volwassen publiek: “een aperitiefje in het restaurant kost bijna 55 euro, de totale rekening kan makkelijk boven de 600 euro uitkomen en ik hoorde die vrouw klagen omdat ze geen geschikt eten voor haar kind op de menukaart kon vinden”, aldus de man. Uiteindelijk moest het stel de avond doorbrengen naast dat luidruchtige gezin aangezien alle andere tafels in het restaurant bezet waren.

"Ik zou nooit een kind meenemen naar zo'n plek en het is ongelooflijk dat mensen dat niet snappen”, concludeerde de man, vragend naar de mening van internetgebruikers. Velen steunden hem: "Het restaurant had moeten ingrijpen, het is de taak van het personeel om een ​​positieve ervaring voor de klanten te garanderen door iedereen een prettige omgeving aan te bieden", schreef een gebruiker, "helaas is zelfs vragen om het volume van een elektronisch apparaat lager te zetten niet erg effectief, omdat het iets te subjectiefs is, ik raad ouders liever aan om de apparaten uit de handen van de kinderen te nemen en pen en papier te gebruiken", suggereerde een ander. Wat vind jij?

Advertisement