Zij is 24 en hij is 85: "we zijn getrouwd en nu willen we een kind"

Janine image
door Janine

10 Februari 2023

Zij is 24 en hij is 85: "we zijn getrouwd en nu willen we een kind"
Advertisement

Wanneer word je verliefd op iemand? Als die vrouw of die man ons een goed gevoel geeft, naar ons luistert, ons begrijpt, ons laat glimlachen, ons genegenheid en alles wat we nodig hebben geeft. En hoe belangrijk is het persoonlijke aspect en het leeftijdsverschil tussen twee geliefden in dit idyllische scenario van gevoelens die opbloeien en voorbestemd zijn om lang te duren? Er zijn mensen die van mening zijn dat te veel jaren verschil tussen de twee partners niet bevorderlijk zijn voor de relatie, terwijl er ook mensen zijn die precies het tegenovergestelde beweren.

Er zijn veel voorbeelden in de wereld die bevestigen dat leeftijd slechts biografische informatie is en geen invloed heeft op relaties, en het verhaal dat we je gaan vertellen is er een van. In dit geval zijn de jaren dat man en vrouw scheiden meer dan 60, maar dat lijkt geen enkel probleem te zijn.

via New York Post

Advertisement
mnigeria98/Tik Tok

mnigeria98/Tik Tok

Miracle Pogue, uit Starkville, Mississippi, en Charles Pogue zijn een gelukkig getrouwd stel dat bekend is geworden bij het grote publiek van het web vanwege een zeer belangrijk kenmerk van hun relatie: het enorme leeftijdsverschil. In feite is het meisje 24 jaar oud, terwijl haar kersverse echtgenoot 85 is. Een generatiekloof die hun liefde niet heeft vertegenwoordigd en geen obstakel vormt.

"We ontmoetten elkaar toen ik in een wasserette werkte - zei de vrouw - Charles was een klant, we zagen elkaar vaak en we raakten aan de praat. Op een dag kwam hij binnen en liet een briefje voor me achter met zijn nummer en van daaruit werd onze relatie steeds intenser – vervolgde ze – Ik ontdekte bij toeval zijn leeftijd, ik was ervan overtuigd dat hij tussen de 60 en 70 jaar was, en toen vertelde hij me dat hij in 1937 was geboren".

Advertisement
mnigeria98/Tik Tok

mnigeria98/Tik Tok

Tamika Phillips, de moeder van de vrouw, en Joe Brown, haar opa, waren meteen blij met de relatie tussen Miracle en de man, degene die er de meeste twijfels over had en uitte was de vader van de jonge vrouw, Kareem Phillips. Deze laatste was helemaal niet blij met de keuze van zijn dochter om te trouwen met een man die 61 jaar ouder was dan zij, maar uiteindelijk veranderde hij van gedachten.

"Hij wilde niets weten van Charles, maar als hij me niet had vergezeld naar het altaar, was hij me kwijtgeraakt", zei de 24-jarige. Toen heeft hij met hem gepraat, ontmoette hem en vond hem meteen leuk. Met hem trouwen was het mooiste in mijn leven en ik zal nooit spijt krijgen van wat ik heb gedaan. Ik heb altijd gedroomd van een mooi gezin en we willen twee kinderen."

mnigeria98/Tik Tok

mnigeria98/Tik Tok

Een keuze, die van de twee geliefden, die voor ophef zorgde en veel kritiek opriep. Velen begrijpen niet hoe een jonge vrouw zo'n sterke liefde kan voelen voor een man die ouder is dan haar eigen grootvader. Het lijkt Miracle en haar man echter niet te interesseren, integendeel, het zou hun liefde bijna kunnen versterken.

Ben je het eens met hun keuze, of denk je dat zo'n groot leeftijdsverschil niet alleen een belemmering vormt voor de liefde, maar ook voor het stichten van een gezin?

Advertisement