Vader loopt met zijn dochter door het gangpad: hij stopt halverwege om haar stiefvader zich bij hen te voegen

Janine image
door Janine

27 Maart 2023

Vader loopt met zijn dochter door het gangpad: hij stopt halverwege om haar stiefvader zich bij hen te voegen
Advertisement

Zelfs als men hoopt dat een liefdesrelatie voor altijd zal duren, is dit zelden het geval: het is niet ongebruikelijk dat een stel ouders om de meest uiteenlopende redenen uit elkaar gaan en het is zeker geen keuze die lichtvaardig wordt opgevat. In de meeste gevallen zijn de eerste gescheiden momenten het moeilijkst, maar volgende relaties kunnen een nieuw evenwicht vinden en relaties tussen exen kunnen weer beleefd of zelfs vriendschappelijk worden.

Kelsey Griffith weet dit heel goed, een jonge bruid die getuige was van een soortgelijke demonstratie van een uitgebreide familie op haar trouwdag: de jonge vrouw plaatste het bijzondere moment op sociale media.

via Mirror

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Halverwege de ceremonie stond haar vader klaar om met haar door het gangpad te lopen, maar in plaats van naar de bruidegom te gaan, liep de man naar de echtgenoot van zijn ex-vrouw, Andy: de man is in feite het leven van Kelsey binnengetreden toen ze pas negen jaar oud was en daarom beschouwt de jonge vrouw hem als een tweede vader. Eenmaal benaderd, schudde Andy de hand van de vader van de bruid in een vriendelijk gebaar, maar de man deed iets onverwachts: hij trok hem naar het gangpad en nodigde hem uit om met hem en de bruid door het gangpad te lopen.

Ontroerd accepteerde Andy de uitnodiging en de bruid liep naar haar toekomstige echtgenoot met beide vaders aan haar zijde: "Mijn vader verraste mijn stiefvader door hem te vragen om met ons mee te lopen door het gangpad. We hadden het geheim gehouden tot de ceremonie, dus iedereen was verrast toen we hem erbij betrokken”, vertelde Kelsey.

Advertisement

Het tedere moment werd vereeuwigd in de foto's en video's van de bruiloft en de beelden gingen al snel de sociale netwerken rond, waardoor niet alleen de gasten, maar ook duizenden gebruikers over het web ontroerd waren. Veel mensen hebben oprecht bewondering voor het gedrag van de vader van de bruid en zeggen dat het mogelijk is om een ​​uitgebreide en toch hechte familie te hebben. "Mijn vader gaf de helft van de vader-dochterdans aan mijn stiefvader, ik had geen idee van zijn plan totdat hij het deed. Ik ben gezegend met twee geweldige vaders!", schreef een gebruiker over haar eigen ervaring.

"Het was een ongelooflijk lief en bescheiden gebaar om mijn stiefvader er ook bij te betrekken. Ik ben erg trots op mijn vader dat hij dit heeft gedaan", aldus de bruid. Een gebaar wat niet oudereen zou doen, waar de vader van de bruid voor wordt geprezen om zijn bescheidenheid en vriendelijkheid en de stiefvader voor het verdienen van het respect en de achting van elk lid van de familie.

Advertisement