Wanneer een trouwfoto er perfect uitziet, maar één detail niet aan de aandacht ontsnapt

Janine image
door Janine

16 Maart 2024

Wanneer een trouwfoto er perfect uitziet, maar één detail niet aan de aandacht ontsnapt
Advertisement

Het kiezen van de jurk is misschien wel datgene wat de meeste tijd in beslag neemt tijdens het plannen van een bruiloft. De bruid is degene die de meeste moeite steekt in het uitzoeken van de stijl die haar voorkeur heeft, het model dat het beste bij haar past, de juiste kleur, het kapsel dat erbij past, de lengte, de praal, de sluier, de weelderigheid, de sleep, de sluier, en nog veel meer andere details. 

De bruidegom daarentegen is altijd nuchterder - althans in de meeste gevallen - en doet niets anders dan beslissen over het pak dat het beste bij hem past. Meestal zijn een broek en jasje de winnende keuze, een gilet kan iets extra’s geven, maar niet veel andere details.

Een moeilijke keuze

Een moeilijke keuze

Rawpixel

Een beslissing, die van de jurk, neemt veel tijd in beslag bij het plannen van een bruiloft en er zijn bruiden die vele jurken passen om de beste te vinden. Er zijn veel stijlen en je hoeft niet per se een “klassieke” jurk te dragen, maar je kunt ook kiezen voor iets origineels dat je niet vaak ziet. In ieder geval duurt de voorbereiding lang en doe je het zo dat alles perfect is en je er onberispelijk uitziet voor je gasten en natuurlijk je partner. 

Op een foto die op Reddit is geplaatst, bijvoorbeeld van een stel dat elkaars hand vasthoudt, ben je meteen onder de indruk van de schoonheid van de trouwkleding, maar als je goed kijkt, is het een ander detail dat opvalt. 

Advertisement

De foto

De foto

@cup_1337/Reddit

Op de foto zien we de twee hoofdrolspelers tegenover elkaar, twee gasten en een droomscène waarin de liefde triomfeert. Maar let op, want degenen die de foto plaatsten en degenen die de foto zagen, merkten niet alleen het mooie van het moment op, maar ook een detail dat bijzonder botst met dit wonder. 

"Stel je voor dat je 3 uur bezig bent om je klaar te maken en je bruidegom verschijnt in Crocs" - zo luidt de titel van de post en dat is precies wat opvalt in de foto. Zij is gehuld in een lange, strakke witte jurk met een lichte sleep, een sluier en perfect gestyled haar; hij in een donker pak, de klassieke trouwkeuze, en Crocs. Precies. De man koos voor onconventionele schoenen.

Wilde hij origineel zijn, was het een gedeelde keuze, een grapje van een vriend? Er waren zoveel hypotheses.

Wat mensen zeggen...

Wat mensen zeggen...

akshay suresh/Pexels

De reacties op de foto lieten niet lang op zich wachten. Sommigen lachten om de keuze, anderen vroegen zich af waarom hij die had gemaakt, velen vertelden over bijzondere tradities met betrekking tot bruiloften, waarbij de getuigen of vrienden van de hoofdrolspelers de schoenen "stelen" die dan noodzakelijkerwijs vervangen moeten worden, als je niet op blote voeten wilt verschijnen. Weer anderen speculeerden dat het een gedeelde keuze was, dus als we de kans hadden gehad om de voeten van de bruid te zien, hadden we misschien gemerkt dat ze ook witte Crocs droeg die bij de jurk pasten.

"Misschien heeft hij een probleem met zijn voeten en kan hij geen schoenen dragen" - merkt een gebruiker op; "Hij is onberispelijk gekleed, als er geen echte reden voor was zou hij het niet gedaan hebben" - schrijft een ander. 

Natuurlijk weet niemand de echte motivatie, maar het detail is niet onopgemerkt gebleven. Was het gewoon een manier om mensen over hem te laten praten? Wat denk jij?

Advertisement