Bruid verliest bruidsjurk: toekomstige echtgenoot verantwoordelijk voor wandaad

Janine image
door Janine

04 April 2024

Bruid verliest bruidsjurk: toekomstige echtgenoot verantwoordelijk voor wandaad
Advertisement

De trouwjurk is van het grootste belang bij de organisatie van een bruiloft. Het is het element dat de meeste nieuwsgierigheid opwekt en waar gasten - en ook de bruidegom - met spanning op wachten. Maar wat als dit voorwerp door een ongelukkig toeval verloren gaat voor de bruiloft? Dat lijkt onmogelijk, nietwaar? In plaats daarvan overkwam dit een aanstaande bruid.

Advertisement

Oorspronkelijk was het een vriendelijk gebaar...

Oorspronkelijk was het een vriendelijk gebaar...

Jonathan Borba/Pexels

De hoofdpersoon van de vervelende en ongelukkige episode was Lindel Cain, een Australische vrouw die op het punt stond te gaan trouwen. De jonge vrouw plande haar speciale dag samen met haar verloofde en had al een prachtige trouwjurk uitgekozen. De jurk, die maar liefst 2000 dollar kostte, werd echter het slachtoffer van een ongelukkig voorval. 

Op een gewone dag was het stel boodschappen aan het doen toen, Tom Mitton, de partner, de doos met de jurk op het dak van de auto zette terwijl hij wat pakjes in de auto laadde. Een heel mooi gebaar, als je bedenkt dat hij dat had gedaan om te voorkomen dat de jurk zou kreuken. De man was bang dat, terwijl hij andere dingen in de auto laadde, de doos met de jurk onder andere zwaardere voorwerpen terecht zou komen en de inhoud zou verpesten. Met grote zorg dacht hij de jurk te redden door hem buiten de auto te plaatsen. Een hoffelijke en vriendelijke zet van zijn kant die elke vriendin zou hebben gewaardeerd. Jammer alleen van wat er daarna gebeurde.

Advertisement

Een daad van vriendelijkheid veranderde in een “tragedie”

Een daad van vriendelijkheid veranderde in een “tragedie”

Pexels

Het stel laadde de pakjes in de auto en vertrokken naar een winkelcentrum. Toen ze echter hun bestemming bereikten, realiseerden ze zich de "tragedie". Tom was de kledingdoos op het dak vergeten en die was verdwenen. De trouwjurk was niet langer in hun handen. Lindel vertelde wat er daarna gebeurde.

Nadat ze waren teruggekeerd, probeerden de twee tevergeefs het pakketje op te sporen om de jurk terug te krijgen. Helaas voor de aanstaande bruid werd de doos niet gevonden. Dit is de reden waarom de jonge vrouw besloot de zaak bekend te maken, in de hoop dat iemand de jurk kon vinden. Niet dat de "verdwijning" problemen zou kunnen opleveren voor de trouwdag - die een jaar later zou hebben plaatsgevonden - maar elke bruid heeft haar jurk en als dit de jurk was die ze had uitgekozen, weten we zeker dat Lindel geen andere had gewild. Als iemand de jurk zou vinden, dan zou diegene niet met lege handen achterblijven, want de jonge vrouw beloofde een beloning van $500 voor degene die de jurk naar haar terug kon brengen. 

Een absurd, tragisch en tegelijkertijd komisch verhaal

Een verhaal dat zeker negatieve kanten kent, maar we kunnen niet ontkennen dat er ook enkele komische kanten aan zitten. Als we over het tafereel nadenken, doet ieders hart pijn bij de gedachte dat zo'n belangrijke jurk verloren is gegaan, maar verschijnt er ook een glimlach op ons gezicht. Tom had een aardig gebaar naar zijn toekomstige vrouw gemaakt, maar het lot bracht hem ertoe de jurk op het dak van de auto te vergeten en wie weet waar te verliezen. Het is ongetwijfeld een tragisch en tegelijkertijd komisch tafereel.

Laten we hopen dat Lindel het terug kan vinden en de jurk van haar dromen kan dragen op de belangrijkste dag van het leven van haar en Tom. We wensen hen veel succes en de beste wensen voor de grote stap.

Advertisement