Ze komt ten val tijdens de ceremonie van de Paralympische Spelen: als ze weer opstaat, barst het publiek in een daverend applaus uit! - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze komt ten val tijdens de ceremonie…
Hij giet kokend water in een bak met vloeibare stikstof: de reactie is indrukwekkend en gevaarlijk! Hij stuurt een videobericht naar zijn moeder en kort daarna krijgt ze de verrassing van haar leven...

Ze komt ten val tijdens de ceremonie van de Paralympische Spelen: als ze weer opstaat, barst het publiek in een daverend applaus uit!

15 September 2016 • Door Sarah Nichele
12.545
Advertisement

De officiële opening van de 15e editie van de Paralympische Spelen vond plaats in het Maracana Stadion in Rio de Janeiro. Zoals bij elke Spelen gaan deze mindervalide atleten de strijd met elkaar aan om goud te winnen.

Brazilië heeft Marcia Malsar, de eerste Braziliaanse vrouw die goud won op de Paralympische Spelen, genomineerd om de olympische fakkel te dragen. De vrouw lijdt aan cerebrale parese en tijdens de parade laat haar lichaam haar in de steek en komt ze ten val met fakkel en al. Maar zoals het een ware atleet betaamt, gaat ze niet bij de pakken neer zitten... ze staat moedig weer op en loopt dapper door!


Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt