Hij heeft zijn haar 50 jaar lang niet geknipt: deze 73-jarige man verwijdert zijn tulband en onthuld een recordlengte aan haar! - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij heeft zijn haar 50 jaar lang niet…
Deze vrachtwagen is bezig met een delicate manoeuvre, maar kort daarna vindt er een ABSURD incident plaats! Dit schattigste gesprek ooit mag je niet missen... het slot is net zo schattig!

Hij heeft zijn haar 50 jaar lang niet geknipt: deze 73-jarige man verwijdert zijn tulband en onthuld een recordlengte aan haar!

07 Oktober 2016 • Door Sarah Nichele
31.705
Advertisement

Hoe lang is het geleden dat je je haren de laatste keer hebt geknipt? Zeker niet zo lang geleden als deze man, zijn haar heeft al 50 jaar lang geen schaar gezien! Niemand heeft er ooit aan gedacht om te controleren of het wereldrecord van langste haar nog wel geldig was, totdat deze Tran Van Hay besloot om zijn tulband af te doen! Hij verwierf hiermee een plekje in het Guinness Book of Records! 

We verklappen verder niets, maar we willen wel even zeggen dat de hulp van zijn vrouw van essentieel belang is geweest om het haar door de hele kamer te kunnen leggen...

Tran Van Hay is 73 jaar oud en heeft al 50 jaar zijn haar niet geknipt: hij nam dit opmerkelijke besluit nadat hij op 25-jarige leeftijd werd getroffen door een ernstige ziekte vlak nadat hij een bezoek aan de kapper had gebracht.

foto: ITN Source

Uit bijgeloof besloot hij om zijn haar nooit meer te knippen, om te voorkomen dat hij nog een keer zoiets zou meemaken...

foto: ITN Source
Advertisement

50 jaar later bestaat zijn haar uit dikke strengen die hij verborgen houdt onder een tulband.

foto: ITN Source

Vanaf de haarwortels tot de puntjes gemeten is het haar 7 meter lang en weegt in totaal 10 kg!

foto: ITN Source

Het gewicht van het haar van de man zorgt ervoor dat hij wordt belemmerd in verschillende dagelijkse activiteiten, maar nooit zo erg dat hij ertoe werd bewogen om zijn haar af te knippen.

foto: ITN Source

Ben je benieuwd naar wat er schuil gaat achter de tulband? Bekijk de video!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt