Ze heeft de breedste mond ter wereld: "Ik werd altijd uitgelachen, maar nu verdien ik duizenden euro's" (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

18 Mei 2023

Ze heeft de breedste mond ter wereld: "Ik werd altijd uitgelachen, maar nu verdien ik duizenden euro's" (+ VIDEO)
Advertisement

Misschien heeft niet iedereen een "buitengewoon" kenmerk, waarmee ze zich pas na een eerste blik van de massa kunnen onderscheiden. Toch is ieder van ons uniek en onvervangbaar. Er zijn echter mensen die in de categorie "buitengewone mensen" vallen vanwege hun uitzonderlijke talenten of uiterlijk.

De vrouwelijke protagonist van dit verhaal valt precies in deze kleine kring van “fenomenale” individuen: dankzij een van haar fysieke kenmerken is ze zelfs opgenomen in het Guinness World Records.

via Theguardian

Advertisement
Samantha Ramsdell/Facebook

Samantha Ramsdell/Facebook

Haar naam is Samantha Ramsdell, ze is 33 jaar oud, en sinds ze een klein meisje was, viel haar uiterlijk op. Waarom?

Vanwege haar mond die we kunnen omschrijven als "extra groot" qua afmetingen: hij strekt zich uit tot 6,52 cm in de lengte en kan zelfs een hele appel bevatten! Een werkelijk verrassende bijzonderheid die haar de wereldtitel in het Guinness Book of Records opleverde als de vrouw met de grootste mond ter wereld!

Toch heeft Samantha bekend dat ze donkere en ongelukkige tijden heeft meegemaakt, juist vanwege wat haar nu beroemd en zo speciaal heeft gemaakt.

Advertisement

Just a girl and her Gape 😂 check me out on Access Hollywood this Monday!!!!

Pubblicato da Samantha Ramsdell su Venerdì 20 maggio 2022

"Al sinds ik klein was, lachten andere kinderen me uit: elke dag gaven ze me vreselijke namen als 'kikkermeisje' of 'vissenbek' en zeiden dat ik eruitzag als een pitbull, herinnert ze zich.

En als volwassene ging het niet beter: zelfs nu, in het heden en na haar bekendheid, wordt ze voortdurend bespot en bekritiseerd, vooral op sociale media waar mensen zich uitleven en geen greintje gevoeligheid voor haar tonen.

Maar de vrouw heeft geleerd hoe ze zich moet gedragen en, ze heeft haar reden voor "schaamte" tot haar sterke punt gemaakt.

Samantha Ramsdell/Facebook

Samantha Ramsdell/Facebook

"Ik heb geleerd van mijn verschillen te houden, wat mij speciaal maakt, en mijn uniciteit te gebruiken om daarvan te profiteren."

Samantha kan namelijk bogen op enkele miljoenen volgers op internet, en ondanks de gemeenheid die haar soms kan kwetsen, publiceert ze constant video's waarin ze zichzelf letterlijk zonder filters onthult en haar eigenaardigheid laat zien.

Dankzij de enorme volgers van haar kanalen kan ze duizelingwekkende winsten genereren: een enkele post op sociale media kan haar tot wel 12.000 euro opleveren! Maar dat is nog niet alles.

Dankzij haar roem kon ze een van haar grootste passies uitoefenen: de komedie.

De vrouw reist het hele land door en treedt op in liveshows waar ze acteert, plezier heeft en anderen vermaakt: haar hartelijke lach kan zeker niet onopgemerkt blijven en is in staat om ieders humeur op te vrolijken!

"Het leven is te kort om te doen alsof we iemand anders zijn. Ik vind dat we trots moeten zijn en onze uniciteit moeten vieren!”, riep de recordbrekende vrouw uit. Wat vind jij?

Advertisement