Zij is 2 meter lang, hij 1m60: "zodra ik hem zag, realiseerde ik me dat hij speciaal was en mijn lengte schrikt hem niet af"

Janine image
door Janine

21 Juli 2022

Zij is 2 meter lang, hij 1m60: "zodra ik hem zag, realiseerde ik me dat hij speciaal was en mijn lengte schrikt hem niet af"
Advertisement

Zijn er regels die je moet volgen bij het kiezen van je partner? Uiteraard niet, het enige wat je nodig hebt, is je hart en dit kun je niet controleren. Het gebeurt daarom dat de meeste mensen niet te veel op het fysieke aspect letten, maar verder kijken en een diepere verbinding zoeken met de persoon met wie ze besluiten samen te willen zijn.

De twee echtgenoten die de hoofdrolspelers van dit verhaal zijn, weten het heel goed. Elk cliché tartend hebben ze geen aandacht besteed aan het lengteverschil en blijven ze van elkaar houden alsof het de eerste dag is. Wij vertellen je wat meer over hen.

via Legit

Advertisement
elisane.oficial/Tik Tok

elisane.oficial/Tik Tok

Elisane Silva en Francinaldo Da Silva Carvalho zijn beroemd geworden op internet omdat ze een van de meest "bijzondere" stellen ter wereld zijn. Waarom? Kijk maar naar de foto's om te begrijpen waarom: Elisane is 2 meter lang, terwijl Francinaldo 1m62 is. Bijna 40 centimeter lengte scheidt hen, maar dat heeft hen nooit problemen opgeleverd. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst in 2011 en pas na 4 jaar besloten ze te trouwen en de verbintenis te formaliseren.

In een interview zei ze: "Hij keek me nooit vreemd aan vanwege mijn lengte en dat viel me op. Zodra we elkaar ontmoetten, voelde ik dat er iets speciaals tussen ons was, en ik heb nooit een probleem gemaakt van ons verschil van 40 centimeter". Een liefde die al jaren duurt en waaruit ook twee prachtige kinderen zijn geboren.

Advertisement

Het aanzienlijke "hoogteverschil" tussen Francinaldo en Elisane heeft hen ook grote bekendheid op het web gegeven, zozeer zelfs dat ze hebben besloten om op deze diversiteit in te spelen en video's te maken om op Tik Tok te posten waarin ze grappen maken en hun dagelijks leven laten zien.

Een gelukkig en sereen koppel dat eens te meer laat zien hoe sterk liefde kan zijn en hoe maatstaven niet gerespecteerd moeten worden om te beslissen of je al dan niet met iemand wilt zijn. Op het eerste gezicht is het heel vreemd om een ​​vrouw van 2 meter lang samen met een veel kleinere man te zien, meestal gebeurt het tegenovergestelde, maar als er respect is, een sterk gevoel en de wens om niet alleen bij de schijn te stoppen, wordt alles gemakkelijker.

Vele gebruikers volgen het paar op sociale netwerken en zijn het met hen eens, en geven zich over aan liefdevolle opmerkingen jegens hen. En ook wij kunnen hen alleen maar complimenteren en hen een ​​goed leven toewensen!

Advertisement