Dit meisje is pas 2 jaar oud, maar ze heeft al zoveel haar dat ze eruitziet als een Disney-prinses - BekijkDezeVideo.nl
x
Dit meisje is pas 2 jaar oud, maar ze…
Hij vindt $10.000 in een handtas en geeft het meteen terug: de eigenaar geeft hem $100 als beloning Dit zijn de 20 meest aantrekkelijke mannen ter wereld volgens een eigenaardige webenquête

Dit meisje is pas 2 jaar oud, maar ze heeft al zoveel haar dat ze eruitziet als een Disney-prinses

28 November 2021 • Door Janine
1.848
Advertisement

Er zijn kinderen die bij de geboorte al dik en weelderig haar hebben, terwijl anderen eruitzien als kale grootouders: waarom dit grote verschil? In werkelijkheid worden zelfs baby's waarvan we denken dat ze kaal zijn, niet echt zonder haar geboren, ze zijn alleen veel dunner. De meer langharigen daarentegen pronken meteen met een verbazingwekkende hoeveelheid haar. De dokter vertelde een vrouw die zich onder de bijnaam 'laddco' op TikTok presenteert, dat haar pasgeboren dochter, net als alle baby's, binnenkort haar dikke haar zou verliezen, maar dat liep niet helemaal zo. De vrouw liet op TikTok enkele video's zien waarin haar dochtertje, nu 2 jaar oud, een ongelooflijk dikke bos haar heeft!

In de grappige video voegde de vrouw de opmerking "Ik ben net 2 geworden" toe aan de foto’s van haar dochter die op de grond speelt. De protagonist van de video is echter alleen het haar van het kleine meisje, van achteren genomen: dik en weelderig, dat over haar schouders en over haar hele rug valt! Sommige gebruikers hebben opgemerkt, niet toevallig, dat het meisje eruitziet als een Disney-prinses. De moeder merkte gekscherend op dat ze sinds haar geboorte haar haar begon te verliezen: "Daar zijn ze naartoe gegaan. Ze heeft al mijn haar genomen. Mama houdt van je, neem het allemaal maar, meisje!”.

Andere gebruikers lijken niet te willen geloven dat al dat haar echt van haar is en hadden het over een “pruik". De moeder van het meisje liet in een andere video terwijl ze haar haar borstelde echter zien dat haar dochter helemaal geen pruik draagt. "De dokter vertelde ons dat al dat haar dat ze had binnen een paar weken zou uitvallen," zei de vrouw, "het is onnodig te zeggen dat het maar bleef groeien."

Heb je ooit kleine kinderen met zoveel haar gezien?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt