Deze man eet elke dag bij McDonald's en viert 50 jaar routine (+ VIDEO) - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze man eet elke dag bij McDonald's…
Ze vindt een metalen schijf in haar tas die een GPS-tracker blijkt te zijn: Kind huilt in het restaurant tot er een onbekende binnenkomt die zijn aandacht trekt: nu wil hij hem niet meer verlaten

Deze man eet elke dag bij McDonald's en viert 50 jaar routine (+ VIDEO)

26 Mei 2022 • Door Janine
4.387
Advertisement

Denk even aan je favoriete eten. Gedaan? Nu je het je voorstelt, laten we je dan een vraag stellen: zou je dat voedsel 50 jaar lang elke dag kunnen eten? We weten niet hoe het met jou zit, maar wij weten het antwoord van de hoofdpersoon van dit verhaal die, gedurende zo'n lange periode, elke dag at wat hij het liefste eet. Deze routine van hem leverde hem de vermelding op in het Guinness Book of Records.

Maar laten we samen eens kijken wat het voedsel is waar hij gewoon niet zonder kan.


Misschien hebben maar weinigen gehoord van Donald Gorske, een man uit Wisconsin die officieel in het Guinness Book of Records is opgenomen omdat hij de afgelopen 50 jaar van zijn leven elke dag een Big Mac at.

Het zeer bekende broodje van de Amerikaanse fastfoodketen McDonald's is het voedsel dat onze hoofdrolspeler absoluut verkiest. Velen van ons zullen wel eens in een van de restaurants zijn gestopt om van hetzelfde broodje te genieten, maar hoevelen hadden gedacht dat je er één, of zelfs twee, per dag zou kunnen eten?

Voor Donald - de naam is al indicatief - was dat zo en het begon allemaal op 17 mei 1972. Op die datum ging de man voor het eerst naar McDonald's in de auto van zijn vader en probeerde het beroemde broodje. Sindsdien is hij er niet meer mee gestopt. "Op dat moment dacht ik dat ik ze waarschijnlijk voor de rest van mijn leven zou eten" - bekende de man, en zo gebeurde.

De dagen dat hij dat niet deed, zijn echt op een hand te tellen. In het ene geval vanwege het slechte weer en de overvloedige sneeuw die het reizen verhinderde, in het andere geval omdat Donalds moeder was overleden. De rest van de weken, maanden en jaren sloeg deze man geen dag over en at op 2 december 2021 broodje nummer 32.000.

Om 50 jaar hamburgers eten te vieren, keerde Gorske terug naar McDonald's waar hij zijn eerste boterham at, in Fond Du Lac, en daar vond hij een spandoek dat hem opwachtte met de tekst "Gefeliciteerd Don voor 50 jaar Mac".

Advertisement

Pubblicato da Donald Gorske su Venerdì 12 febbraio 2021

De passie van de man voor dit voedsel was zo sterk dat hij de Big Mac in vele andere restaurants over de hele wereld at. Om nog maar te zwijgen over het feit dat hij naar eigen zeggen het record van 40.000 geconsumeerde broodjes wil bereiken. "Het zal me ongeveer 14 jaar kosten en dan zal ik 78 zijn. Ik moet begrijpen in welke toestand ik zal zijn, wat betreft mijn gezondheid dus”.

Of hij dit nieuwe record haalt of niet, je kunt van één ding zeker zijn: hij is om een ​​heel bijzondere reden in het Guinness Book of Records gekomen en niemand zal zo gemakkelijk dit record kunnen breken.

Had je ooit gedacht dat zoiets mogelijk was?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt