Maak kennis met Danniel, de koe die zo hoog op zijn poten staat dat het bijna angstaanjagend is! - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Maak kennis met Danniel, de koe die…
Hij maakt 3 prachtige tekeningen, maar de manier waarop hij deze lijsten maakt is betoverend! Hij registreert een verontrustende transformatie van de stad vanuit zijn kantoor...

Maak kennis met Danniel, de koe die zo hoog op zijn poten staat dat het bijna angstaanjagend is!

Door Sarah Nichele
4.510
Advertisement

Hoewel we vaak al als kind kennis maken met de koe, zijn er maar weinig mensen die op de hoogte zijn van de gemiddelde afmetingen van dit dier. Een koe bereikt gemiddeld een hoogte van 170 cm (en dit is al vrij groot), maar op een boerderij in California loopt een exemplaar die zo hoog op zijn poten staat, dat het bijna duizelingwekkend is!

Zijn naam is Danniel, hij heeft een schootgehoogte (gemeten vanaf de grond) van 195 cm (!) en hij staat op het punt om te worden geregistreerd als grootste koe ter wereld (het huidige record ligt op 190 cm).

foto: Barcroft Animals

De eigenaar, Ken Farley, vertelt dat het al duidelijk was dat Danniel een grote koe zou worden sinds hij 6 maanden oud was. Maar nu het dier de volwassenheid heeft bereikt, besloot hij de koe onder de aandacht te brengen voor een vermelding in het Guinnes World Record boek.

foto: Barcroft Animals

Dankzij zijn enorme afmetingen, eet Danniel vier keer zoveel als een normale koe en hij weegt meer dan een ton! Ondanks zijn ongebruikelijke grootte verkeert Danniel in perfecte gezondheid. Bekijk de video om een betere indruk te krijgen van hoe groot Danniel in werkelijkheid is!

Tags: DierenMijlpalen

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Ben je gek op dieren?

Klik op "Vind ik leuk" voor de leukste video's.

×

Ik ben al fan, bedankt