Vrouw met de grootste jukbeenderen ter wereld besluit zich opnieuw te laten opereren (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

21 Januari 2024

Vrouw met de grootste jukbeenderen ter wereld besluit zich opnieuw te laten opereren (+ VIDEO)
Advertisement

Uiterlijk lijkt tegenwoordig bijna een fundamentele vereiste te zijn waaraan moet worden voldaan: het uiterlijk telt, daar kun je weinig aan doen. Of het nu een werkomgeving is of een omgeving die meer gericht is op sociale interactie, goed verzorgd en goed gekleed zijn heeft een zekere invloed.

Sommige aspecten van iemands persoon zijn echter veel moeilijker te veranderen, zoals een kenmerk van iemands gezicht: het is niet precies hetzelfde als kiezen welke schoenen je draagt... maar dit geldt niet voor de hoofdpersoon waarover we je gaan vertellen. Zij heeft namelijk talloze cosmetische chirurgische ingrepen ondergaan, waardoor haar gelaatstrekken veranderd zijn. Nu ziet ze er compleet onherkenbaar uit vergeleken met voor haar operaties, maar dankzij haar nieuwe look is ze in het bezit van een ongewoon record.

Het verhaal van Anastasiia Pokreshchuk

Het verhaal van Anastasiia Pokreshchuk

Haar naam is Anastasiia Pokreshchuk, een 34-jarige Oekraïense influencer uit Kiev. Op 26-jarige leeftijd begon ze tal van operaties te ondergaan: eerst liet ze haar lippen behandelen met fillers, toen besloot ze haar jukbeenderen en kaaklijn wat te veranderen en uiteindelijk ook haar borsten.

In een paar jaar tijd kan zelfs zij niet precies zeggen hoe vaak ze “onder het mes” is gegaan en haar transformatie is verbluffend: ze ziet er compleet onherkenbaar uit vergeleken met toen ze nog natuurlijk was. Ze zegt echter dat ze dol is op haar nieuwe look en zich veel zelfverzekerder voelt: "Ik heb de moed gevonden om het leven op de juiste manier tegemoet te treden: dankzij mijn nieuwe look is het alsof ik “gedeblokkeerd” ben”, verklaarde ze.

Het is zeker indrukwekkend hoe uniek haar gelaatstrekken zijn, op zijn zachtst gezegd origineel: deze uniciteit lijkt haar erg populair te hebben gemaakt bij haar volgers, die haar “just queen” noemen en haar de naam van de vrouw met de grootste jukbeenderen ter wereld lijken te hebben gegeven. Maar na weer een van haar behandelingen gaven veel mensen commentaar op haar foto's en zij spaarden hun harde woorden niet.

Advertisement

De reacties van mensen op haar uiterlijk

"Ik heb medelijden met haar...," schreef iemand, "ik denk niet dat het echt goed met haar gaat: ik wens haar een spoedig herstel”, merkte een ander op, "wat is er met jou gebeurd! Waarom heb je jezelf dit aangedaan?”, schreef weer een ander.

Er zijn echter ook mensen die haar moed bewonderen en haar keuze goedkeuren: "je moet blij zijn met je veranderingen, als de manier waarop je eruit ziet je gelukkig maakt, laat je dan niet beïnvloeden door het oordeel van anderen”, schreef een van haar fans ter ondersteuning.

Dankzij haar nieuwe look vond Anastasiia de moed om haar eerste single, Brave, uit te brengen en ze beweert dat dit allemaal te danken is aan het zelfvertrouwen dat ze kreeg door haar look: “ik begrijp dat mijn gezicht voor veel mensen eigenaardig is, maar ik hou ervan en ik zou nooit meer terug willen naar hoe ik er vroeger uitzag”, bekent de 34-jarige.

De influencer heeft duizenden dollars uitgegeven aan haar make-overs en ook deze keuze is door veel mensen niet goed ontvangen... persoonlijk welzijn is echter subjectief en daarom is iedereen vrij om alle keuzes te maken die hij of zij nodig acht: is het niet de verscheidenheid van denken die de wereld interessanter maakt?

Advertisement