Witte azijn in de tuin: 6 trucs waardoor u vaarwel zult kunnen zeggen tegen chemische gifstoffen - BekijkDezeVideo.nl
x
Witte azijn in de tuin: 6 trucs waardoor…
Met deze snelle truc zal uw linnengoed er gloednieuw uit gaan zien Last van slapeloosheid? Dit is de meest natuurlijke en efficiënte remedie die er bestaat!

Witte azijn in de tuin: 6 trucs waardoor u vaarwel zult kunnen zeggen tegen chemische gifstoffen

11 Mei 2017 • Door Romy Mortier
16.851
Advertisement

Een tuinman bellen om te helpen bij ieder wisje wasje in de tuin is economisch onmogelijk, daarom zullen we vandaag ontdekken hoe we in 6 van dit soort gevallen gewoon gebruik kunnen maken van witte azijn maar dan wel op de juiste manier. Azijn kan dan wel een penetrante geur hebben, maar het is goedkoop en makkelijk te vinden: Door deze tips op te volgen bespaart u een hoop tijd en geld, en onthoudt uw uw gezin en tuin van chemische gifstoffen tegen ongewenste insecten.

 

 


Ten eerste, als uw tuingereedschap te veel water heeft geleden en verroest zijn maakt u zich dan geen zorgen! Dompel ze in azijn en schrob met een spons de roest weg. U kunt uw gereedschap weer in perfecte staat gebruiken. 

Problemen met mieren? Strooi op de kritieke mierenzone van een beetje water en een beetje witte azijn en herhaal dit proces een paar dagen lang. U zult  zien dat de mieren hun boeltje zullen inpakken en vertrekken. 

Als er onkruid groeit op uw buitenruimtes sproei hierbovenop dan pure azijn. Ook hier zult u merken dat azijn effectief is en dat het onkruid binnen een paar dagen opdroogt en u ze op kan vegen.

Na het tuinieren worden onze handen vaak vuil en stroef wat last aan onze handen kan veroorzaken. Als je eenmaal klaar bent met het werken in de tuin wrijf uw handen dan eerst in met azijn en spoel ze dan af. Dit zal helpen!  

Weerhoudt bomen tegen infecties die ze door vliegen op kunnen doen: bereidt een mengsel van 256 ml water, 130 appelazijn, 50 g suiker en een lepel stroop. Meng alles goed door elkaar en zet het in een open bakje, die u vervolgens aan de boom hangt. De val zou de vliegen moeten elimineren. 

De azijn is ook geschikt gebleken voor het verwijderen van kalkaanslag uit bijvoorbeeld oude vazen (van glas, kunststof of terracotta): dompel de vazen minstens één uur in een mengsel van een beetje water met azijn. U zult zien hoe gemakkelijk de vlekken en mineraalafzetting zullen verdwijnen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt