Handen verouderen sneller als het gezicht: dit zijn de regels om ze jonger te laten lijken - BekijkDezeVideo.nl
x
Handen verouderen sneller als het gezicht:…
Is het water van het zwembad te koud? Ontdek hoe je de warmte van de zon vasthoudt door deze doe-het-zelf tip Deze man werd bevriend met een dakloze vrouw: ze lunchen elke dinsdag samen en hij leert haar te lezen

Handen verouderen sneller als het gezicht: dit zijn de regels om ze jonger te laten lijken

11 Oktober 2017 • Door Janine
3.838
Advertisement

Het gezicht is ongetwijfeld het lichaamsdeel dat we het beste verzorgen, vooral als we er jong en in vorm willen uitzien. Maar er is er nog één, misschien nog meer blootgesteld aan chemische en klimatologische stoffen, die onze schoonheidsinspanningen zouden kunnen bedreigen: de hand, of liever gezegd de handen. Deze verouderen sneller dan de rest van het lichaam en daarom hebben ze specifieke aandacht nodig: hier zijn de 5 regels om ze jong te houden.


Dit zijn de 5 regels om jongere en gezondere handen te krijgen

  1. Was goed je handen: vermijd agressieve en te geparfumeerde zeep, gebruik lauw en geen warm water en vermijd keukenpapier om je handen te drogen.
  2. Gebruik handschoenen: om af te wassen, als je de deur uitgaat in de winter of op je werk, het is belangrijk om te onthouden handschoenen te dragen als je roodheid, wonden, droge handen enzovoorts wilt voorkomen.
  3. Hydrateer de huid van de handen goed (vergeet de nagels niet!): gebruik een hydraterende creme als het koud is, vergeet niet te drinken en, om het helemaal goed te doen, een luchtontvocher of luchtbevochtiger te kopen en te activeren, afhankelijk van het vochtgehalte in huis.
  4. Gebruik af en toe een scrub en/of een masker: het helpt de werking van een hydraterende creme.
  5. Doe zonnenbrandcreme op je handen: zonnevlekjes komen niet alleen voor op het gezicht, en toch vergeten we vaak onze handen in te smeren. Maak deze fout nooit meer!

Een huishoudelijke remedie om de al aanwezige vlekken iets te verminderen is die van een mix van rode ui en appelazijn en dit op de vlekken te smeren (zo mogelijk 's avonds voor het slapen gaan zodat het goed intrekt). Deze twee ingredienten zijn in staat om snel de beschadigde huid de herstellen en regenereren!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt