De manier waarop je een vuist maakt, kan een aspect van je persoonlijkheid onthullen - BekijkDezeVideo.nl
x
De manier waarop je een vuist maakt,…
Hij gebruikt koperen buizen om een plantenrekje te maken: de manier waarop zouden we moeten nadoen De giraffe heeft een stuk metaal om zijn poot: de medewerkers komen in actie en ontwijken de schoppen

De manier waarop je een vuist maakt, kan een aspect van je persoonlijkheid onthullen

08 September 2017 • Door Janine
91.210
Advertisement

Sommige gebaren maken we zonder erbij na te denken, onbewust, misschien hebben we ze overgenomen van onze ouders of misschien niet: wat wel bizar is, is dat niet iedereen op dezelfde manier een vuist maakt. En als de manier waarop we een gebaar maken, iets met onze persoonlijkheid te maken heeft? Deze test wijst hier precies op en we vragen je deze test te doen om te zien of het antwoord op deze vraag ja of nee is: kijk hoe je een vuist maakt en lees het profiel dat erbij hoort.

Alle vingers van je hand verbergen je duim

Hoe zien anderen jou: je wordt gezien als een creatief en intelligent persoon. Jouw enthousiasme is aanstekelijk, je laat levensvreugde en geluk zien, ook al verandert je humeur iedere dag. Over het algemeen zijn harmonie en rust eigenschappen die bij je horen.

Hoe ben je werkelijk: je bent een vriendelijk, goed opgevoed en wijs persoon. Je weet gezelschap te waarderen maar nog meer de eenzaamheid en de stilte. Je bent altijd bang om anderen pijn te doen en vaak zwijg je dus maar. Je probeert altijd een manier te vinden om je dromen waar te maken: je bent heel sympathiek maar kiest ervoor om weinig vrienden te hebben.

In de liefde: je zoekt een eenvoudige relatie waarin je vrij en ontspannen kunt zijn. Helaas, wanneer de dingen niet goed verlopen, neig je ernaar om erin te blijven hangen en geen beslissing te nemen om je partner geen pijn te doen of in de hoop dat alles weer goed komt. Je vergeeft en vergeet gemakkelijk, een eigenschap die maar weinig mensen hebben.

De duim bevindt zich boven de andere vingers

Hoe zien anderen jou: mensen vertrouwen je, omdat je charisma en talent hebt. Je ontvangt gemakkelijk bewondering en respect van anderen. De wil om altijd eerlijk en respectvol te zijn is bewonderenswaardig.

Hoe ben je werkelijk: soms heb je de neiging om niet te reageren uit angst. Je bent bang om fouten te maken, je rot te voelen en teleurgesteld te zijn. Wat je echt gelukkig maakt is de aanwezigheid van de mensen die dichtbij je staan, die er in de moeilijkste momenten vooor je zijn.

In de liefde: je bent bang om je echte persoonlijkheid te laten zien, en dat doe je alleen als je je echt zeker voelt. Jouw angst om te lijden wordt vaak gezien als kilte en afstandelijkheid. Je moet leren om je meer open te stellen en sterker te zijn voor de gebeurtenissen in het leven.

Advertisement

De duim bedekt alleen de wijsvinger

Hoe zien anderen jou: intuitie en verbeelding zijn jouw sterke punten. Je wordt als vriendelijk en behulpzaam beschouwd, alhoewel soms wat onzeker. Je bent nieuwsgierig en ontdekt graag, als je twijfelt zoek je meteen duidelijkheid, je bent ook ongeduldig en koppig als het om iets gaat wat je interesseert. Jouw sympathie trekt veel mensen aan.

Hoe ben je echt: je bent een goed mens, houdt van vreedzame relaties en je vermijdt conficten. Je bent heel vriendelijk, maar het gebeurt ook dat mensen profiteren van jouw beschikbaarheid en vriendelijkheid. Het goede nieuws is dat je aanvoelt wie het niet goed met je meent en die hou je dus op grote afstand.

In de liefde: je bent niet in elke relatie in staat jezelf te zijn en je op je gemak te voelen. De liefde staat niet altijd op de eerste plaats van de belangrijke dingen in je leven, waar zich daarentegen jouw persoonlijke prioriteiten bevinden. Desondanks droom je ervan je leven te delen met een ander, als het om de juiste persoon gaat.

Correspondeert het profiel met de waarheid? Geloof je echt dat de manier waarop je een vuist maakt te maken heeft met jouw persoonlijkheid?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt