Wie van de 4 mannen is de domste? Geef antwoord en ontdek wat het over je persoonlijkheid zegt - BekijkDezeVideo.nl
x
Wie van de 4 mannen is de domste? Geef…
Ze draagt iedere dag de door haar vriend gemaakte ketting: 1 jaar later ontdekt ze dat er iets in zit 22 absurditeiten waar iedereen gek van zou worden

Wie van de 4 mannen is de domste? Geef antwoord en ontdek wat het over je persoonlijkheid zegt

07 Oktober 2017 • Door Janine
32.165
Advertisement

Op deze tekening zie je vier mannen, waarvan er drie een zaag in hun handen hebben die ze gebruiken om een stuk van een boom om te zagen waarop de anderen zitten. De vraag die we je stellen is eenvoudig: wie van hen is volgens jou het domst? De antwoorden zijn subjectief en hangen af van de persoonlijkheid die ieder van ons heeft. Geef een antwoord en ontdek iets meer over jouw karakter!

Wie is de domste man?

  1. Je bent iemand die in veel gevallen snel opgeeft: je houdt er niet van om je intelligentie of je karakter te tonen. Het enige wat je interesseert is dat wat je leven kan beinvloeden, de rest telt niet zo veel. Je probeert altijd rustig en kalm te blijven omdat je vriendelijk en eerlijk bent.
  2. Je bent iemand die zich laat meeslepen in zijn fantasie. Wanneer je moet kiezen hou je geen rekening met de realiteit en dat leidt tot fouten, die vermeden konden worden als je iets beter nadacht.
  3. Je bent iemand die zich laat leiden door instinct, zonder teveel na te denken over de gevolgen. Je bent ook heel moedig en je vecht om je doel te bereiken. Je doet veel moeite voor de taken die je zijn toevertrouwd en die je zijn opgelegd.Je bent geboren onder de ster van het succes en je wordt in het leven geleidt door het geluk.
  4. Rebel is het woord dat jou het beste omschrijft. Je geeft er weinig om, om aan de verwachtingen van anderen te voldoen: om jouw droom te verwezenlijken ben je tot alles bereid, wat er ook gebeurt. Je luistert naar meningen van anderen maar uiteindelijk vind je je eigen mening belangrijker.
Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt