Ze wordt samen met haar 3 kinderen gegijzeld: het lukt deze vrouw om met een briljant idee vrij te komen

Janine image
door Janine

24 November 2017

Ze wordt samen met haar 3 kinderen gegijzeld: het lukt deze vrouw om met een briljant idee vrij te komen
Advertisement

Cheryl Treadway woonde in Florida met haar partner en kinderen. Die dag had ze de hele dag ruzie gemaakt met Ethan Nickerson totdat het een zorgelijke wending nam: hij begon haar met een mes te bedreigen, zodat ze het huis niet kon verlaten met haar kinderen.

Maar Cheryl had een geniaal idee en gelukkig slaagde ze erin zich te bevrijden uit deze situatie die slecht kon aflopen.

via wfla.com

Advertisement
Source

Source

Wanhopig en bezorgd door de gewelddadige situatie die de discussie had genomen, stelde Cheryl aan de man voor een pizza te bestellen om hem tot rust te laten komen.

Met deze smoes heeft ze de app van een bekende amerikaanse keten gebruikt om een SOS te sturen; in de ruimte gewijd aan opmerkingen van klanten schreef ze het bericht: "Help me alstublieft. Bel 911. Ik word gegijzeld". Uiteraard stond het adres waar de pizza naartoe moest, bij de bestelling!

Gelukkig geloofde de medewerker van de pizzeria die de bestelling opnam, niet dat het om een grap ging, maar ondernam hij meteen actie door de politie te bellen om te controleren wat er aan de hand was.

Na een half uur onderhandelen, gaf de man zich over en bevrijdde de politie Cheryl en haar drie kinderen.

Advertisement