9 gebaren die onthullen of je een heer aan je zijde hebt - BekijkDezeVideo.nl
x
9 gebaren die onthullen of je een heer…
11 uitvindingen waardoor je begrijpt hoe snel de technologie verloopt 10 schoonmaaktips die je zo snel mogelijk in praktijk wilt brengen

9 gebaren die onthullen of je een heer aan je zijde hebt

09 December 2017 • Door Janine
20.843
Advertisement

Hoewel we tegenwoordig de neiging hebben om te denken dat de vormen van beleefdheid geleidelijk aan verdwijnen, sommige mannen beschouwen die kleine gebaren die het verschil kunnen maken nog steeds niet als vanzelfsprekend. De fundamentele waarden van een heer bestaan uit vaak onopgemerkte acties, zoals elegantie, respect of altruïsme. Deze voorbeelden zullen je duidelijk maken of je een echte heer aan je zijde hebt.


  1. Een vrouw op haar voorhoofd kussen.

Een man kan een vrouw zich beschermd en geliefd laten voelen door haar een kus op haar voorhoofd te geven. Dit gebaar wordt meestal uitgevoerd door iemand die een geliefd persoon tegenover zich heeft. Door deze kus lijkt de man bescherming en interesse te beloven, en positieve gevoelens op te wekken bij degene die het ontvangt.

2. Haar in haar jas helpen.

Het gebaar om een vrouw in haar jas te helpen moet worden geïnterpreteerd als een daad van vriendelijkheid. Niet noodzakelijkerwijs hoeft dit een diepe emotionele betekenis te hebben: het is vaak het attent zijn naar de ander toe.

foto: 26 Films

3. Oprechte interesse tonen.

Of het nu gaat om het stellen van vragen over de emotionele gesteldheid van een vrouw, om een interesse in haar activiteiten of om betrokken te raken in het dagelijks leven van haar gezin, een echte heer laat een vrouw altijd gewaardeerd en geliefd voelen. Het interesse tonen in een vrouw wordt altijd gezien als een daad van galantheid (zolang het geen dubbele doelen heeft)!

4. Haar laten zien dat je er altijd voor haar bent.

Hoewel een vrouw al weet hoe ze moet omgaan met de verschillende situaties die zich kunnen voordoen, een man die in staat is om voortdurend ondersteuning en bescherming te bieden, kan haar helpen om zich zekerder te voelen. Het hebben van iemand waarop je kunt rekenen is een zekerheid waarop je kunt bouwen, net als een teken van de uitstekende morele kwaliteiten van diegene.

Advertisement

5. Het laatste stukje voor haar laten.

Het lijkt misschien banaal, maar het feit dat een man het laatste stukje laat liggen voor een vrouw (vooral als het erg lekker is!) moet dat beschouwd worden als een teken van zijn genegenheid voor haar. Een man die nooit vergeet dat hij zijn genoegens deelt met de vrouw van wie hij houdt, lijkt bovendien buitengewoon hoffelijk tegenover haar!

6. De auto vol tanken met benzine.

Iets wat een vrouw erg kan waarderen is als ze de auto instapt en deze al vol benzine is getankt door haar man. Ook al zou je het niet zeggen, dit kan beschouwd worden als de impliciete code van de hoffelijkheid en maakt de vrouw duidelijk hoeveel haar man aan haar denkt.

7. De deur voor haar openen.

Dit is misschien wel het eerste waar we aan denken als we het hebben over de hoffelijkheid van een man. Dit gebaar dat veel gebruikt wordt in films en fotografie, is een duidelijk voorbeeld van hoffelijkheid en elegantie. Door de deur te openen voor een vrouw, stelt hij zichzelf ter beschikking en garandeert de attenties die ze nodig heeft.

8. Een kado zonder precieze reden

Als het waar is dat de mooiste verrassingen de meest onverwachte zijn, is het ook waar dat die zonder een specifieke reden worden ontvangen de beste kado's zijn. Een man kan bijvoorbeeld iets in de etalage zien en besluiten het voor zijn vrouw te kopen als verrassing: zulk soort acties kunnen alleen maar symbool staan voor altruïsme en de wil om de vrouw gelukkig te maken.

 

Advertisement

9. Je vrouw voorstellen aan degenen met wie je in gesprek bent.

Het kan gebeuren dat je tijdens een wandeling vrienden of bekenden van hem tegenkomt. Bij dergelijke gelegenheden weet je een heer te herkennen doordat hij zijn vrouw voorstelt aan de mensen die hij ontmoet, om haar niet buitengesloten te laten voelen en haar eventueel deel te laten nemen aan het gesprek.

Un post condiviso da Aiden Brady (@mr_aidenbrady) in data:

Nu je weet wat de signalen zijn, denk je dat jouw man ook een echte heer is?

Tags: CultureelNuttig
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt