Salie en rozemarijntakjes die volgens de inheemse Amerikaanse traditie negatieve energieën verwijderen - BekijkDezeVideo.nl
x
Salie en rozemarijntakjes die volgens…
Ze ontvangt een e-mail van haar vader die tien maanden eerder is overleden: in de mail staan de instructies om de zilveren bruiloft te vieren

Salie en rozemarijntakjes die volgens de inheemse Amerikaanse traditie negatieve energieën verwijderen

19 Juni 2020 • Door Janine
2.013
Advertisement

Volgens de duizendjarige traditie van Inheemse Amerikanen is het branden van de bladeren van sommige aromatische planten een symbool van de zuivering van de ziel en de omgeving van potentieel negatieve energieën; het ritueel dat inheemse Amerikanen in de praktijk brengen, bestond uit het binden van planten of kruiden met katoenen touwen, zoals witte salie en dennennaalden; deze planten werden eerst gedroogd en vervolgens verbrand om de regenererende rook zich in het milieu te laten verspreiden.


Hoewel het erg complex is om dennennaalden te verzamelen, is het in ieder geval niet erg moeilijk om salie- en rozemarijntakjes te maken om de lucht te zuiveren en negatieve energieën te verwijderen, ons te helpen ontspannen, te concentreren en, waarom niet, ook om de lucht te zuiveren. Het enige wat je hoeft te doen is een paar takjes salie en rozemarijn pakken en ze vervolgens op elkaar te leggen, totdat je de vorm van een dikke stok hebt gekregen, omdat ze veel volume in beslag zullen nemen als ze uitdrogen.

Bevestig daarna de uiteinden van de stok met twee knopen met een katoenen draad en leg de salie- en rozemarijntakjes een paar dagen te drogen.

Daarna hoef je alleen maar een van de uiteinden van de stok aan te steken met een kaars of aansteker, en je bent klaar! De intense geur van deze wierook die in de Inheemse Amerikaanse traditie en cultuur als “sjamanistisch” wordt beschouwd, zuivert de lucht in huis, helpt je ontspannen, concentreren en de negativiteit te verwijderen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt