17 schoonheidstrucs die iedere vrouw moet weten - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
17 schoonheidstrucs die iedere vrouw…
10 onbekende functies van je smartphone die je meteen wilt gebruiken De 10 meest gemaakte fouten tijdens het koken van pasta

17 schoonheidstrucs die iedere vrouw moet weten

Door Janine
17.683
Advertisement

Iedere vrouw heeft haar eigen trucjes die net zo goed werken als die van de beste make-up-artist. In dit artikel hebben we de beste voor je verzameld, als je ze niet al kende, om iedereen de mogelijkheid te geven een bepaald niveau van ervaring in make-up te bereiken, zonder al teveel moeite. Zorg ervoor dat je ze niet vergeet en laat ons weten welke schoonheidstruc jij in de loop der jaren hebt ontdekt!

Een manier om je wenkbrauwen op hun plaats te houden zonder specifieke producten te gebruiken.

Deze blogger raad een hele eenvoudige manier aan om je wenkbrauwen op hun plaats te houden zonder een speciale gel te gebruiken. De truc is om een simpele haarlak te gebruiken, deze op een speciale kwast voor wenkbrauwen te spuiten, of een oude mascara. Kam je wenkbrauwen en ze blijven de hele dag op hun plek zitten.

De levensduur van je mascara verlengen.

De mascara lijkt op te zijn en je wilt een nieuwe kopen? Op deze manier kun je de oude nog even gebruiken: doe er gewoon wat oogdruppels in, doe het flesje dicht en schud even.

Advertisement

Kijk altijd naar de houdbaarheidsdatum.

Weinig mensen weten dat schoonheidsproducten een houdbaarheidsdatum hebben, om precies te zijn hebben ze een periode binnen welke het product moet worden gebruikt. Als er bijvoorbeeld staat 6M, moet dit product binnen 6 maanden na opening gebruikt worden.

Om de houdbaarheidsdatum niet te vergeten, kun je met een stift de datum van opening op het product schrijven.

Perfecte manicure.

Voor een perfecte manicure, breng je wat lippenbalsem of vaselline rondom de nagels aan: deze truc voorkomt dat er lak op de huid terecht komt dat nu makkelijk verwijderd kan worden.

Matte lippenstift.

Wil je een matte lippenstift opdoen maar heb je alleen glanzende? Je kunt hem mat maken met wat poeder, maar let op dat je de juiste tint gebruikt!

Advertisement

De opgemaakte eyeliner nog gebruiken.

foto: 9gag

Als je eyeliner op is, probeer de punt er dan af te halen en zet hem er omgekeerd op.

Een truc om foutloos lippenstift aan te brengen.

Om te voorkomen dat overtollige lippenstift op je tanden terecht komt, plaats je een vinger in de mond zodra je de lippenstift hebt aangebracht. Trek een lijntje om de buitencontour van de lippen om vlekken te voorkomen.

Advertisement

Een alternatief voor scheerschuim.

Om vervelende irritaties na ontharing te voorkomen, kun je beter babyolie gebruiken in plaats van scheerschuim.

Statisch haar vermijden.

Heb je genoeg van dat lastige statische haar? De truc is om zo'n doekje voor de wasdroger te gebruiken en over je haren te wrijven.

Advertisement

Een gebroken nagel repareren.

foto: xojane.com

Maak je geen zorgen als een nagel breekt: je kunt hem eenvoudig repareren met een theezakje. Haal de thee eruit en gebruik een stukje van het filter dat op de nagel past, maar bedek je nagel niet helemaal. Je kunt hiervoor een mesje gebruiken. Doe er nagellak op en je ziet er niets meer van!

Reistips.

Een advies voor ieder vertrek is een wattenschijfje in poeder en oogschaduwdoosjes te doen, om te voorkomen dat ze breken.

De stijltang schoonmaken.

Om je steiltang schoon te maken doe je wat waterstofperoxide in natriumbicarbonaat, tot je een papje hebt. Wrijf er met een katoenen doek overheen, en droog het met een schone doek.

Je voeten verzachten.

Om weer voeten met een gladde en zachte huid te krijgen, doe je je voeten in een teiltje met:

2 glazen warm water

1 glas azijn

1 glas mondwater

Er zijn nog twee trucs die je moet weten: de één betreft het gebruik van een eenvoudige haarspeld om vervelende witte vlekken op het gezicht te verwijderen, een niet-invasieve en volledig pijnloze manier. Druk de haarspeld op het betreffende gedeelte en trek het naar onderen. Tenslotte, nog een reisadvies: als je scheermesjes meeneemt, bescherm je de mesjes door een paperclip te gebruiken. Op deze manier snij je jezelf niet en gaan de mesjes niet kapot!

Tags: TrucjesWelzijn
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt