Deze man is 57 jaar oud, maar dankzij zijn routine slaagt hij erin om eruit te zien alsof hij 20 is

Janine image
door Janine

28 Juni 2023

Deze man is 57 jaar oud, maar dankzij zijn routine slaagt hij erin om eruit te zien alsof hij 20 is
Advertisement

Proberen fit en vooral gezond te blijven is een doel dat velen zichzelf stellen. Mensen geven, tegenwoordig misschien zelfs meer dan vroeger, niet alleen veel om hun psychofysieke welzijn, maar ook om te kunnen "pronken" met een strakke en aantrekkelijke lichaamsbouw. Dit geldt zowel voor mannen als voor vrouwen en ook al zijn het vooral jonge mensen die meer waarde hechten aan esthetiek, moet gezegd worden dat ook oudere mensen zich meer gaan bekommeren om de “strakheid” van hun lichaam.

De hoofdpersoon van dit verhaal is daar een duidelijk voorbeeld van: zijn lichaamsbouw is echt benijdenswaardig en buitengewoon. Maar dat is niet het enige dat iedereen versteld deed staan.

via Timesofindia

Advertisement

Chuando Tan is een beroemde fotograaf die zijn bekendheid dankt aan zijn foto's, vooral de foto's die hij van zichzelf maakte en die zijn hele figuur portretteerde. Zijn praktisch perfecte lichaamsbouw, die ons goed geproportioneerd, strak en gespierd lijkt, veroorzaakte veel ophef.

Misschien heb je nog "betere" lichamen gezien, maar smaken en voorkeuren zijn subjectief. Deze Aziatische man komt echter uit 1967. Ja, je leest het goed, hij is 57 jaar oud!

Noch zijn gezicht, noch zijn lichaamsbouw lijken overeen te komen met de ware leeftijd van de man. Hij heeft echter een geheim, zelfs meer dan één, die de redenen zijn van zijn "eeuwige jeugd".

Advertisement

Tam, een voormalig model uit de jaren ’80, heeft verklaard dat aan de basis van zijn uiterlijk ongetwijfeld zijn dieet ligt, waaraan hij 70% van de verdienste van zijn verbluffende resultaten toeschrijft, en 30% aan de dagelijkse lichaamsbeweging met afwisselende trainingen. Laten we deze twee sleutelelementen in detail bekijken.

Zijn dieet omvat zes hardgekookte eieren voor het ontbijt, waarvan hij zorgvuldig twee dooiers scheidt om het cholesterol niet te overschrijden, dit alles meestal met een glas melk en hij voegt er af en toe wat fruit aan toe, zoals avocado of bessen.

De overige maaltijden bestaan ​​uit kip met rijst, gegrilde groenten en vissoep. Hij bekent dat hij een zwak heeft voor ijs, waar hij zich halverwege de middag af en toe aan overgeeft; hij vermijdt commerciële dranken en drinkt het liefst vooral veel water.

En dan is er zijn training, die zeker niet te verwaarlozen is.

Chuando traint regelmatig, ongeveer 4 keer per week en verdeelt zo zijn routine voor fysieke activiteiten.

30 minuten zijn gewijd aan krachtoefeningen, die altijd worden gevolgd door een activiteit die verband houdt met "cardio", die over het algemeen bestaat uit een lange wandeling in een snel tempo of op zijn loopband. Elke dag zwemt hij ’s avonds een uur in het zwembad.

De man verklaarde dat hij geen cosmetische chirurgie heeft toegepast en zich beperkte tot het verven van zijn haar en het gebruik van gels en vochtinbrengende lichaamscrèmes.

Ten slotte voegde hij eraan toe dat het van het grootste belang is om voldoende te slapen: "geloof me, het is de moeite waard om vroeg naar bed te gaan. Als je voldoende slaapt en op het juiste tijdstip, zul je overdag meer dingen kunnen doen." Hij gaat nooit na 23.00 uur slapen en begint zijn dagen vroeg met veel energie in zijn lichaam, en wat een lichaam. Wat vind je van zijn levensstijl?

Advertisement