Dit is de bijzondere Oomba Loompa methode die baby's in een oogwenk in slaap laat vallen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit is de bijzondere Oomba Loompa methode…
13 huishoudelijke problemen die je in enkele minuten oplost met smeerolie 20 sterke reclames zoals weinig anderen kunnen zijn

Dit is de bijzondere Oomba Loompa methode die baby's in een oogwenk in slaap laat vallen

25.170
Advertisement

Er zijn ouders die alles hebben geprobeerd om hun kinderen te overtuigen om te slapen: in huis rondlopen, ze vlakbij de wasmachine te leggen, gaan wandelen, ze in het autostoeltje zetten en een rondje door de stad rijden. Kinderen laten slapen, is niet eenvoudig, maar wanneer ouders in deze missie slagen krijgen ze belangrijke momenten van rust.

Toch belooft een techniek genaamd Oomba Loompa wonderen en lijkt het heel effectief om baby's te laten slapen. Zo werkt het.

De methode zelf is heel eenvoudig en bestaat uit het naar links en rechts wiegen van het kind, terwijl je het hoofdje in de handen houdt. Terwijl je dit doet, moet je ritmisch, zoals een slaapliedje, de volgende formule herhalen:  "Oomba Loompa, Oomba Loompa, Oomba Loompa, Oompa Loompa!, Oh!".

Dit proces, zichtbaar in de video aan het einde van het artikel, heeft een hypnotisch effect en helpt het kind tegelijkertijd te ontspannen en zijn ogen te sluiten. Zoals je ziet, ontspant de baby na enkele seconden en valt in slaap.

We hebben niet de wiskundige zekerheid dat het met alle kinderen zal werken, maar in elk geval kost het niets!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt