Moeder laat haar 6-jarige zoon haar eten aanbieden: "Ik wil hem leren hoe hij een vrouw moet behandelen"

Janine image
door Janine

18 Maart 2023

Moeder laat haar 6-jarige zoon haar eten aanbieden: "Ik wil hem leren hoe hij een vrouw moet behandelen"
Advertisement

Ouders zijn is een zware taak: je moet niet alleen voorzien in het levensonderhoud van de kinderen, maar hen ook een adequate opvoeding geven, zowel cultureel als "persoonlijk".

Een belangrijke verantwoordelijkheid binnen onze samenleving: het is dankzij de lessen die door ouders worden gegeven dat kinderen in staat zullen zijn om correct met andere mensen om te gaan. Er zijn verschillende ideologieën over het opvoeden van een kind, de ideologie die door de hoofdpersoon van dit verhaal is aangenomen, is zeker uniek. Laten we eens kijken waar het over gaat.

via abcnews.go.com

Advertisement

Nikkole Paulun, moeder van twee kinderen, heeft een moeilijk verleden achter de rug en heeft vooral negatieve ervaringen met mannen.

De vrouw heeft daarom besloten om haar zoon vanaf zijn jeugd op te voeden om zich op de meest geschikte manier te positioneren ten opzichte van het vrouwelijk geslacht: ze leerde hem bijvoorbeeld om niet met enig elektronisch apparaat aan tafel te zitten omdat het niet beleefd is, maar er is nog veel meer.

Wat is een betere manier om hem hoffelijkheid en respect te geven dan door zichzelf als rolmodel te gebruiken? Nikkole heeft besloten om, om haar zoon te laten zien hoe hij zich met vrouwen moet gedragen, te improviseren "als een meisje om het hof te maken en te behagen". Ja, maar hoe?

Advertisement

Once a month my 6 year old son takes me out on a dinner date. He opens doors for me, pulls out my chair, talks about his...

Pubblicato da Nikkole Ledda su Venerdì 1 gennaio 2016

Een keer per maand laat de vrouw zich door haar zoon (6 jaar oud) mee uit eten nemen en, net alsof het kind een romantische date heeft, krijgt ze het "aangeboden" door hem die letterlijk de rekening voor beide betaalt en ook een fooi geeft aan de dienstdoende ober/serveerster!

"Het is nooit te vroeg om je kind te leren anderen te respecteren", zei ze. Ik leerde mijn zoon om deuren voor me te openen, mijn stoel van de tafel te verplaatsen, over zijn dag te praten en naar de mijne te vragen. Ik laat hem de rekening betalen met het geld dat hij verdiende door het huishouden te doen en ook om degenen die ons bedienden een fooi te geven. Op deze manier leer ik hem niet alleen de waarde en het beheer van geld, maar ook hoe je een vrouw moet behandelen en hoe je haar meeneemt op een geschikte date: zo toon je liefde en respect voor de vrouw van wie je houdt."

Vroege lessen die van de vrouw, of is het juist om je kinderen al op jonge leeftijd bepaald gedrag bij te brengen? Wat denk jij ervan?

Advertisement