Een zoon maakt een ontroerend moment van toewijding mee bij zijn bejaarde ouders: het tafereel zal je hart met liefde vullen - BekijkDezeVideo.nl
x
Een zoon maakt een ontroerend moment…
Deze foto's laten zien dat husky's en katten een prachtige match vormen Een natuurlijk afweermiddel tegen muggen: zo maak je er één met de kruiden die je in je tuin hebt

Een zoon maakt een ontroerend moment van toewijding mee bij zijn bejaarde ouders: het tafereel zal je hart met liefde vullen

05 Mei 2018 • Door Janine
3.885
Advertisement

Helaas is het niet ongebruikelijk dat ouderdom meer dan een paar moeilijkheden met zich meebrengt en dat de samenwerking van het hele gezin noodzakelijk wordt. Een zeer trieste situatie als je niet de gelegenheid hebt om het anders te laten verlopen: wat je kunt doen is geluk vast te pakken, zelfs als alles verdrietig is, hoeveel tijd er nog gegeven is.

Dit is precies wat de heer Sam Jones aan het doen is, die, verrast door zijn zoon, zorgt voor het haar van zijn vrouw, alsof hij zich niet wil overgeven aan de seniele dementie die de vrouw treft.


Seniele dementie zal niet voorkomen dat deze man zijn vrouw liefheeft als de eerste dag dat hij haar 70 jaar geleden ontmoette.

foto: Twitter

Nellie en Sam hebben een leven lang samen doorgebracht, maar nu is ze bedlegerig en lijdt ze aan seniele dementie: ze heeft moeite haar geliefden, haar man, haar zoon te herkennen, maar dit weerhoudt Sam er niet van om van haar te houden zoals hij dat ooit deed. Hij brengt nu het grootste deel van zijn tijd door naast zijn geliefde, en doet alles wat hij kan voor haar.

Het lijkt misschien iets banaals, zinloos om je haar te kammen, maar alleen al door hem in actie te zien, voel je alle liefde die Sam in elke geborstelde streng haren brengt: hij doet het met zorgzaamheid, met toewijding, hij doet het omdat Nellie zoveel om haar kapsel gaf toen ze in staat was om voor haar haar te zorgen.

"Jij hebt vaak mijn haren gekamd, terwijl ik dat nooit voor jou deed, Nellie. Dit is de eerste keer weet je dat?" zegt Sam, met de nadruk op een frequent feit dat in deze gevallen voorkomt: het zorgen voor een geliefde zoals nooit tevoren is gedaan.

"Zit het nu goed, Jamie? Zit het zo beter? Kam ik het goed?", vraagt hij zijn zoon om een reactie.

Er zijn geen andere woorden nodig om de liefde te beschrijven van deze man, de toewijding die hij heeft tegenover zijn vrouw: gevoelens die het hart doen beven en ons doen beseffen wat de belangrijkste dingen in het leven zijn.

This is how you carry out your wedding vows after being married for over 70 years... "in sickness and in health" * Jukin Media Verified * Find this video and others like it by visiting https://www.jukinmedia.com/licensing/view/963264 For licensing / permission to use, please email licensing(at)jukinmedia(dot)com.

Pubblicato da Jamie Jones su martedì 11 luglio 2017
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt