Hij is gehandicapt, zij niet: ondanks talloze kritieken willen ze een gezin stichten (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

17 Mei 2023

Hij is gehandicapt, zij niet: ondanks talloze kritieken willen ze een gezin stichten (+ VIDEO)
Advertisement

Relaties zijn over het algemeen gebaseerd op solide fundamenten zoals wederzijds respect en proactieve communicatie. Moeilijke momenten horen echter bij het leven en alle relaties gaan vroeg of laat via anderen. Als de situatie van een van de twee individuen van het paar dan "bijzonder" en "delicaat" is, wordt de kwestie nog neteliger.

Maar dit geldt niet voor het paar van dit verhaal: met hun oprechte liefde hebben ze laten zien en blijven ze aantonen dat ze in staat zijn om elke tegenslag het hoofd te bieden, ook de ernstige handicap van een van de twee.

via Youtube

Advertisement

Shane Burcaw en Hannah Aylward zijn een buitengewoon stel, aangezien hij helaas lijdt aan een nogal belangrijke vorm van spinale musculaire atrofie die hem sinds zijn 2e jaar in een rolstoel heeft gedwongen.

Maar dat weerhield de twee jonge mensen er niet van om verliefd op elkaar te worden en hun relatie lijkt een geweldige relatie te zijn die in staat is om elke wisselvalligheid het hoofd te bieden.

Ze zijn al meer dan 7 jaar samen en zijn getrouwd en hebben daarmee hun mooie verhaal bekroond. Ze hebben ook een YouTube-kanaal gemaakt waar ze regelmatig praten over de evolutie van hun relatie en mensen aanmoedigen om geen vooroordelen te hebben over mensen met een handicap. Maar er is meer.

Advertisement

Het gelukkige paar wil nu de "volgende stap" zetten en zeggen dat ze zich klaar voelen om een ​​gezin te stichten.

Ze verlangen naar een kind en na verschillende pogingen die in de loop van de tijd zijn voortgezet, zijn ze tot de conclusie gekomen om gebruik te maken van wetenschappelijke "praktijken", zoals in-vitrofertilisatie om hun project uit te voeren.

Helaas was er zeker geen gebrek aan kritiek op hen: veel gebruikers begrijpen of delen geen relatie tussen zulke "verschillende" mensen en hielden zich niet in toen ze hun mening uitten...

Iemand is zelfs zo ver gegaan om te beweren dat het huwelijk van het paar "geënsceneerd" was en nog veel meer nare dingen, van alle soorten en maten, kregen ze te horen.

Maar het paar is standvastig gebleven, verenigd door hun sterke gevoelens en er steeds meer van overtuigd dat ze voor altijd samen willen zijn.

Nu zijn ze van plan door te gaan met hun plannen en binnenkort zou Hannah de nodige behandelingen moeten ondergaan om zwanger te worden. Ondertussen hopen ze anderen te inspireren om verschillen te accepteren en beter te begrijpen en verder te kijken dan de beperking; wij wensen hen het beste toe!

Advertisement