Ze wordt verliefd op haar lerares van de middelbare school: "Het kan me niet schelen of ze 25 jaar ouder is dan ik"

Janine image
door Janine

14 April 2023

Ze wordt verliefd op haar lerares van de middelbare school: "Het kan me niet schelen of ze 25 jaar ouder is dan ik"
Advertisement

De schoolperiode is een van de meest opwindende tijden die je als kind kunt meemaken. Dit betekent niet dat iedereen er goede herinneringen aan heeft, integendeel. Maar voor veel mensen is het wel zo: klasgenoten, vriendschappen en liefdes uit die tijd zijn allemaal “sterke” ervaringen die op de een of andere manier hun sporen hebben nagelaten. Dan zijn er de leraren: volwassen en wijze mensen die ons in sommige gevallen enigszins hebben "geleid", geïnspireerd en begeleid.

De hoofdrolspeelster van dit verhaal was in feite erg onder de indruk van haar lerares, die ze aanbad. Nu houdt ze van haar.

via Nypost

Advertisement
Mary & Ronda Co./Facebook

Mary & Ronda Co./Facebook

Monica Ketchum was toen pas 13 jaar, ze ging natuurlijk naar school, en dat deed ze graag: de omgeving was stimulerend en de mensen best aardig, vooral haar lerares, Michelle Foster. Voor het meisje was de vrouw een echt voorbeeld om te volgen, ze was haar “lieveling" en de twee konden het goed met elkaar vinden. Hun relatie was die van lerares en leerling, meer niet, er was niets meer dan bewondering en sympathie tussen de twee.

16 jaar later had Monica besloten te proberen weer in contact te komen met die levendige lerares die haar haar hele leven zo had beïnvloed en die zo aangenaam in haar hart was gebleven.

Uiteindelijk was ze erin geslaagd om met haar in contact te komen door haar op Facebook te zoeken en hier hadden de twee vrouwen een eerste band hersteld, waarbij ze ook een uitje organiseerden om terug te denken aan de goede oude tijd. Ze konden niet weten wat er met hen zou gebeuren.

Advertisement

If there ever was a perfect time, it’s now.✨ . It’s the perfect time to be kind. It’s the perfect time to see the magic...

Pubblicato da Mary & Ronda Co. su Martedì 4 aprile 2023

Het uitje bestond voornamelijk uit een lunch die echter maar liefst 5 uur duurde. Het was duidelijk dat er veel synergie tussen hen was en zo begonnen ze elkaar steeds vaker te zien en werden ze vriendinnen. Hun band leek eindeloos te groeien en in feite ging het precies zo: al snel veranderde de vriendschap in een intenser en romantischer gevoel, liefde.

Enige tijd later besloten de vrouwen te trouwen en de 31-jarige Monica leeft haar leven gelukkig met de 56-jarige Michelle. De twee vrouwen zijn een inspiratie geweest voor veel mensen die bang zijn voor het oordeel van de samenleving en zelf het onderwerp zijn geweest van verschillende kritieken. Michelle werd zelfs aangezien voor de oma van Monica.

Het paar lijkt er niet om te geven wat anderen over hen denken of zeggen, wat zeker is, is dat ze nu dankzij elkaar rust en sereniteit hebben gevonden. Wat vind je van dit bijzondere verhaal?

Advertisement