10 tekenen die duidelijk laten zien dat je partner stapelverliefd op je is - BekijkDezeVideo.nl
x
10 tekenen die duidelijk laten zien…
Ze vinden een kist terwijl ze hun huis verbouwen: wanneer ze het openen begrijpen ze wat een geluk ze hebben Gekookte aardappelen in 2 seconden schillen? Met deze eenvoudige truc lukt het

10 tekenen die duidelijk laten zien dat je partner stapelverliefd op je is

22 Mei 2018 • Door Janine
11.435
Advertisement

In de liefde is het altijd verkeerd om te generaliseren of proberen universele regels af te leiden: elke relatie is anders omdat de protagonisten anders zijn. Er zijn echter duidelijke tekenen die een harmonie tussen de geliefden onthullen, de details die hoewel ze onzichtbaar zijn, getuigen van een liefdesrelatie die soepel verloopt. Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen manier om liefde te uiten, maar wanneer iemand wordt overstelpt door sentiment, laat men zich onvermijdelijk gaan door dit gedrag. Wat zijn dus de tekenen dat jouw partner stapelverliefd is?

Hij staat je bij in moeilijke tijden.

Het leven is niet altijd kleurrijk: er zullen ook grijze perioden zijn, maar ook dan kun je rekenen op je partner die er alles aan zal doen om je goed te laten voelen. Of het nu een lichte griep is of iets ernstigers, de nabijheid van je partner is het beste medicijn.

Kies voor dialoog, niet voor stilte.

Het is waar, de harmonie tussen twee mensen is ook zichtbaar als het niet nodig is om te spreken en als we aan stilte het juiste belang geven. Maar een gelukkig paar heeft geen momenten van stilte, die oorverdovende, die een teken van een valse wapenstilstand is: integendeel, er heerst een gevoel van vreugde die wordt aangewakkerd door het plezier van het praten, van het begin van de dag tot aan het eind.

Advertisement

Hij laat liefdesbriefjes achter.

foto: pixabay.com

Jubilea en Valentijnsdag zijn normaal, maar wat te zeggen van liefdesbriefjes die op een onverwachte plek worden achtergelaten? Het zit 'm in de details waar het ware gevoel verborgen zit, in het dagelijks leven. En hoe meer je een eenvoudig gebaar waardeert, hoe oprechter de relatie is.

Hij geeft je zonder probleem zijn mobiele telefoon.

foto: pixabay.com

Tegenwoordig bevatten smartphones veel van ons leven en het is goed om ze te beschermen met wachtwoorden en andere beveiligingssystemen: maar een overbezorgd gedrag ten opzichte van de mobiele telefoon is misschien geen goed teken. Aan de andere kant, mag de partner geen obsessieve interesse tonen in de smartphone van de ander.

Wanneer een relatie in het teken van privacy en de persoon staat, is het niet nodig de smartphone te bespioneren en heb je er ook geen problemen mee om het een tijdje onbeheerd achter te laten.

Hij stuurt je vocale berichten.

foto: maxpixel.net

Omdat we gewend zijn geraakt aan het sturen van berichten, vergeten we het belang van de stem. Als je partner je vocale berichten stuurt, is dat omdat hij je iets wil vertellen dat hij niet in woorden kan zeggen en omdat hij zeker is van de oprechtheid van zijn gevoelens. Iets te schrijven zonder het te menen is eenvoudig, het vocaal vertellen iets minder. De intonatie, de pauzes en de snelheid kunnen veel onthullen over de betrokkenheid van een persoon.

Hij deelt zijn eten met je.

foto: Depositphotos

Het delen van eten is een teken van grote intimiteit. Wanneer een stel hun eten deelt is dat omdat ze in het meervoud en niet langer in het enkelvoud denken. Eten wordt een plezier om te delen en niet alleen een natuurlijk instinct.

Hij is bereid om nieuwe ervaringen met je te maken.

Iemand liefhebben betekent ook nieuwsgierig zijn over zijn interesses, zijn hobby's: dit is ook een manier om haar beter te leren kennen. Wanneer een partner bereid is om nieuwe ervaringen uit te proberen, waarbij de ander misschien een expert is, is dat omdat hij volledig vertrouwen heeft en klaar staat om zelfs de meest persoonlijke aspecten te omarmen. Meedoen, samen plezier hebben, openstaan voor nieuwe uitdagingen, versterken de liefdesband en consolideren gedeelde herinneringen.

Hij is bereid zijn gewoonten te veranderen.

Un post condiviso da Katie Lyon (@katie.lyon5) in data:

Verliefd worden is een kans om te veranderen, te verbeteren, de kracht te vinden in de samenwerking en het vertrouwen van de ander. Is je partner altijd rommelig geweest? Als hij alles doet om netter en georganiseerd te zijn, dan is het ware liefde!

Hij is er trots op in je gezelschap te zijn.

Spraken jullie eerst in het geheim af, maar heb je geen redenen meer om je relatie te verbergen? Als jouw partner trots en opgelucht is om je kennis te kunnen laten maken met zijn vrienden, is dit een duidelijk teken dat hij verliefd is. Door je aan zijn familie te presenteren, aan zijn vriendenkring, is het een indirecte manier om zijn vreugde te uiten door samen met je te zijn en zijn tijd met jou te delen.

Hij kan lichamelijk contact niet vermijden.

foto: pixabay.com

Fysiek contact is een essentieel onderdeel van een liefdesrelatie: de één houdt er publiekelijk niet van, de ander maakt het niets uit, feit is dat een liefdesrelatie soepel verloopt als er fysiek contact is.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt