Je gebruikte altijd mondwater, maar je kende nog niet ALLE toepassingen: hier zijn 8 "alternatieve" - BekijkDezeVideo.nl
x
Je gebruikte altijd mondwater, maar…
Gekookte aardappelen in 2 seconden schillen? Met deze eenvoudige truc lukt het 11 foto's met een optische illusie die je hersenen voor de gek houden

Je gebruikte altijd mondwater, maar je kende nog niet ALLE toepassingen: hier zijn 8 "alternatieve"

22 Mei 2018 • Door Janine
3.276
Advertisement

We weten dat sommige voorwerpen een onverwacht tweede gebruik hebben, compleet verschillend van het belangrijkste: dit te weten is handig voor eventuele noodsituaties die anders vereisen dat je naar de supermarkt rent om te kopen wat je nodig hebt. Mondwater bijvoorbeeld, is handig om in huis te hebben, niet alleen voor een grondige mondhygiëne, maar ook om situaties op te lossen die niets met je mond te maken hebben. Hier zijn enkele nietsvermoedende toepassingen van mondwater.

Listerine is het merk mondwater dat zich het best leent voor alternatieve toepassingen: hier kun je het voor gebruiken.

1. Tegen roos

foto: Depositphotos

Om roos te elimineren breng je wat Listerine aan op de wortels, pak je je haar in met een handdoek en laat je het een paar minuten inwerken. Spoel af en je merkt meteen het verschil!

Advertisement

2. Tandenborstels blijven schoon

foto: pixabay.com

Weet je dat bacteriën zich ophopen op de borstelharen van de tandenborstels? Ze moeten regelmatig worden schoongemaakt, bijvoorbeeld met Listerine: vul een glas water en laat de borstels een paar uur weken.

3. Tegen acne

Listerine helpt ontsieringen te voorkomen en te behandelen dankzij de antiseptische eigenschappen: week een wattenstaafje en dep het op het aangetaste gebied.

4. Een deodorant voor noodgevallen

Wist je dat je Listerine ook als een deodorant voor noodgevallen kunt gebruiken? Maak een doekje vochtig en veeg deze af op de oksels.

Advertisement

5. Het toilet schoonmaken

foto: pixabay.com

Om de toiletborstel schoon te maken en schoon te houden, giet je wat Listerine in de houder.

6. Tegen jeuk

Ben je door een mug gestoken? De meest effectieve remedie is om Listerine te gebruiken: bevochtig de beet en laat het inwerken. De jeuk moet binnen een paar minuten verdwijnen!

Advertisement

7. Het verwijderen van schimmel van de voeten

foto: pixabay.com

Als je lijdt aan mycosis, kun je je voeten verzorgen met behulp van Listerine: meng het samen met een hoeveelheid warm water, dompel je voeten erin en spoel daarna af. Een veel goedkopere oplossing dan dure apotheekproducten!

8. Het scherm van je telefoon reinigen

Is het scherm van de mobiele telefoon altijd vettig en vuil? Om alles meteen te verwijderen, bevochtig je een zachte doek met Listerine en wrijf je ermee over het scherm.

Tags: NuttigIdeeënWelzijn
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt