19 foto's die een verhaal vertellen waarbij je een traantje moet laten - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
19 foto's die een verhaal vertellen…
21 foto's die ervoor zorgen dat jouw slechte humeur in minder dan 5 minuten verdwijnt Zes kinderen in drie jaar tijd: het prachtige verhaal van een meer uniek dan zeldzaam gezin

19 foto's die een verhaal vertellen waarbij je een traantje moet laten

5.269
Advertisement

Sommige foto's leggen voor altijd gedenkwaardige momenten vast, andere zijn een middel waarmee kunstenaars hun visie op de wereld uitdrukken, anderen hebben slechts praktische doelen.

Maar er zijn ook foto's die een verhaal vertellen. Kleine ontroerende verhalen over de mensheid, genomen door de protagonisten of door degenen die het geluk hadden om er bij te zijn. We hebben 19 van deze foto's verzameld die je het vertrouwen in de mens weer teruggeven.

1. Deze geemigreerde man keerde terug naar de boekhandel waar hij 60 jaar geleden Engels leerde, net aangekomen in de Verenigde Staten, om het boek te kopen dat zijn zoon had geschreven.

2. Hij redde haar tijdens een schietpartij in Las Vegas, haar beschermend met zijn lichaam. Binnenkort gaan ze trouwen.

Advertisement

3. Deze Amerikaanse officier heeft zijn hele leven naar zijn Japanse biologische moeder gezocht. Hij ontdekte dat ze haar restaurant naar hem genoemd heeft.

4. "Ik heb deze pup aan het verpleeghuis gegeven. Hij heeft zijn beste vriend al gevonden"

5. "Vandaag vonden we deze twee bollen wol. Aangezien niemand naar hen op zoek was, zijn mijn vrouw en ik hun nieuwe ouders"

Advertisement

6. "Mijn Husky verliest zijn gezichtsvermogen en af en toe kijkt hij naar de barbecue, zelfs nadat we hem uit elkaar hebben gehaald"

7. Deze soldaten creëerden een brug met hun lichamen tijdens een overstroming.

foto: blog.163
Advertisement

8. Echte vrienden geven niet om regen.

9. En ze doen er ook alles aan om hun viervoeters te beschermen.

Advertisement

10. "Ik gooide het afval weg toen deze mij tegemoet kwam lopen. Ik hurkte om hem te aaien en hij sprong in mijn armen. Mijn hart smolt"

11. Dit 14-jarige hondje ziet slecht. Hij vertouwt op zijn baasje en dit is de eerste keer dat ze samen gaan hardlopen.

12. Deze hond heeft zijn poot bezeerd tijdens een excursie, maar zijn baasje nam hem op zijn schouders om hem zo snel mogelijk naar de dierenarts te brengen".

13. "Mijn vader is onlangs overleden en ik vond deze foto toevallig waarin hij me een videospelletje leert, mijn grote passie"

14. In Nederland worden op 4 mei de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog herdacht door middel van een minuut stilte om acht uur 's avonds. Deze pizzakoerier stopt even met zijn werkzaamheden.

15. Zijn klasgenoten vonden zijn nieuwe schoenen heel mooi maar ze komen uit arme families. Zodoende kocht hij ze voor hen.

16. Om zijn recent overleden hond te herdenken, die ervan hield om met de bal te spelen, gaf dit baasje een mand vol aan het park.

17. Deze man is 102 jaar, heeft de Holocaust overleefd, en ontmoet voor het eerst zijn kleinzoon nadat hij jaren dacht dat zijn hele familie tijdens de oorlog omgekomen was.

18. Haar vader moest werken maar hij wilde het eindbal van zijn dochter niet missen. Hij vond een oplossing.

19. De dove overgrootmoeder leert haar achterkleinkind gebarentaal.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt