Een visagiste maakt haar oma op en verandert haar in een prachtige diva van middelbare leeftijd

Janine image
door Janine

26 Juni 2018

Een visagiste maakt haar oma op en verandert haar in een prachtige diva van middelbare leeftijd
Advertisement

Samen met koken is make-up één van die dagelijkse praktijken die de nieuwe media hebben getransformeerd in een spektakel. Op internet net als op tv, zie je steeds vaker echte kunstenaars, van het fornuis en de make-up, die al onze verwachtingen overtreffen met hun vaardigheden. Dit is het geval van Goar Avetisyan, een jonge make-up artist uit Moskou die heel veel volgers op Instagram heeft.

Tot vandaag waagde de tweeëntwintigjarige Russische zich aan haar leeftijdgenoten, door hen nog mooier te maken. Maar deze keer accepteerde ze een moeilijkere uitdaging: ze testte zichzelf met haar oma!

Advertisement
Een visagiste maakt haar oma op en verandert haar in een prachtige diva van middelbare leeftijd - 1

Het resultaat kun je hieronder zien op de video, die op het Instagram profiel van de artieste staat en die meer dan een miljoen keer bekeken is. De oude dame grapt met haar kleindochter: "Lieverd, ik heb een dokter nodig, geen stilist!", maar ondertussen is haar gezicht veranderd. Dankzij haar indrukwekkende vaardigheid, verandert Goar Avetisyan een gewone op leeftijd zijne oma in een prachtige diva van middelbare leeftijd.

Oordeel zelf!

Advertisement

Un post condiviso da Goar Avetisyan (@goar_avetisyan) in data:

Advertisement