Een visagiste maakt haar oma op en verandert haar in een prachtige diva van middelbare leeftijd - BekijkDezeVideo.nl
x
Een visagiste maakt haar oma op en verandert…
Ze doet er 3 jaar over om een oude bus om te bouwen tot een huis: het eindresultaat is volkomen onverwacht Op 7-jarige leeftijd stuurde hij een humanitair pakket naar de Filippijnen: 14 jaar later trouwde hij met het meisje dat het had ontvangen

Een visagiste maakt haar oma op en verandert haar in een prachtige diva van middelbare leeftijd

26 Juni 2018 • Door Janine
50.033
Advertisement

Samen met koken is make-up één van die dagelijkse praktijken die de nieuwe media hebben getransformeerd in een spektakel. Op internet net als op tv, zie je steeds vaker echte kunstenaars, van het fornuis en de make-up, die al onze verwachtingen overtreffen met hun vaardigheden. Dit is het geval van Goar Avetisyan, een jonge make-up artist uit Moskou die heel veel volgers op Instagram heeft.

Tot vandaag waagde de tweeëntwintigjarige Russische zich aan haar leeftijdgenoten, door hen nog mooier te maken. Maar deze keer accepteerde ze een moeilijkere uitdaging: ze testte zichzelf met haar oma!


Het resultaat kun je hieronder zien op de video, die op het Instagram profiel van de artieste staat en die meer dan een miljoen keer bekeken is. De oude dame grapt met haar kleindochter: "Lieverd, ik heb een dokter nodig, geen stilist!", maar ondertussen is haar gezicht veranderd. Dankzij haar indrukwekkende vaardigheid, verandert Goar Avetisyan een gewone op leeftijd zijne oma in een prachtige diva van middelbare leeftijd.

Oordeel zelf!

Un post condiviso da Goar Avetisyan (@goar_avetisyan) in data:

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt