Dit meisje slaagt erin zichzelf zo te transformeren dankzij make-up, dat gebruikers haar ervan beschuldigen "nep" te zijn - BekijkDezeVideo.nl
x
Dit meisje slaagt erin zichzelf zo te…
92-jarige grootmoeder belooft lang genoeg te leven om haar kleindochter te ontmoeten: de foto's van de gebeurtenis zijn heel lief De partner overlijdt: zijn familie eist dat de vrouw hen de verlovingsring teruggeeft

Dit meisje slaagt erin zichzelf zo te transformeren dankzij make-up, dat gebruikers haar ervan beschuldigen "nep" te zijn

29 Juni 2022 • Door Janine
9.218
Advertisement

Als je een kind van de jaren ’90 bent, is de kans groot dat je bekend bent met het Britse komische personage Mr. Bean, gespeeld door de Britse acteur Rowan Atkinson. De show eindigde jaren geleden, maar dankzij TikTok en influencer Fabiola Baglieri is het personage zelfs bij de jongsten bekend. De TikToker heeft meer dan 12 miljoen volgers omdat ze zichzelf dankzij make-up heel goed kan transformeren, van "dochter" van Mr. Bean tot de dubbelganger van Kendall Jenner, een ongelooflijk mooi Amerikaans supermodel. Zoals je misschien hebt begrepen, is er een enorm esthetisch verschil tussen de twee personages, maar Fabiola is hierin geslaagd dankzij haar vaardigheden als visagiste.

via: The Sun

Het feit dat een jonge vrouw wordt vergeleken met een acteur die vooral bekend staat om zijn uitdrukkingen en zijn grappige verschijning als vorm van communicatie, had iemand kunnen kwetsen, maar Fabiola heeft besloten er in haar voordeel gebruik van te maken. Vol zelfspot heeft de jonge vrouw haar gelaatstrekken versterkt om haar gelijkenis met Mr. Bean te omarmen. Vaak laat ze haar wenkbrauwen groeien of maakt ze haar ogen donkerder, waardoor ze een meer ingrijpende transformatie bereikt.

Al in haar eerste video's toonde het meisje haar make-up vaardigheden en liet ze zien hoe anders een persoon eruit kan zien zonder een chirurgische ingreep. Aanvankelijk publiceerde ze haar inhoud in het Italiaans, maar ze ging al snel viraal en bereikte een internationaal publiek: een van haar video's bereikte meer dan 20 miljoen views na minder dan een jaar te zijn gepubliceerd.

Sommige kijkers hebben zich afgevraagd of de voor en na van haar video's dezelfde persoon tonen en in werkelijkheid is dat zo: het is altijd hetzelfde meisje dat in het begin make-up draagt ​​​​met een uiterlijk dat velen als "lelijk" beschouwen, en dat vervolgens verandert in een glamoureus icoon. Terwijl Fabiola veel fans heeft die dol zijn op haar transformaties, haar make-up vaardigheden waarderen en ook haar natuurlijke schoonheid prijzen, zijn er aan de andere kant mensen die de jonge vrouw definiëren als een “catfish”, dat wil zeggen degenen die hun werkelijke aspect vervormen met make-up om mensen te misleiden.

De jonge vrouw kon echter rekenen op de steun van haar fans die haar verdedigden tegenover de meest minachtende opmerkingen: "Jongens zeggen altijd dat ze het uiterlijk van meisjes niet kunnen vertrouwen als ze make-up dragen, maar zij zijn de eersten om te zeggen dat je make-up op moet doen", merkte een gebruiker op. Wat vind jij?

Tags: TrucjesViraleMake-up
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt