Dit meisje slaagt erin zichzelf zo te transformeren dankzij make-up, dat gebruikers haar ervan beschuldigen "nep" te zijn

Janine image
door Janine

29 Juni 2022

Dit meisje slaagt erin zichzelf zo te transformeren dankzij make-up, dat gebruikers haar ervan beschuldigen "nep" te zijn
Advertisement

Als je een kind van de jaren ’90 bent, is de kans groot dat je bekend bent met het Britse komische personage Mr. Bean, gespeeld door de Britse acteur Rowan Atkinson. De show eindigde jaren geleden, maar dankzij TikTok en influencer Fabiola Baglieri is het personage zelfs bij de jongsten bekend. De TikToker heeft meer dan 12 miljoen volgers omdat ze zichzelf dankzij make-up heel goed kan transformeren, van "dochter" van Mr. Bean tot de dubbelganger van Kendall Jenner, een ongelooflijk mooi Amerikaans supermodel. Zoals je misschien hebt begrepen, is er een enorm esthetisch verschil tussen de twee personages, maar Fabiola is hierin geslaagd dankzij haar vaardigheden als visagiste.

via The Sun

Advertisement
TikTok - fabiola.baglieri

TikTok - fabiola.baglieri

Het feit dat een jonge vrouw wordt vergeleken met een acteur die vooral bekend staat om zijn uitdrukkingen en zijn grappige verschijning als vorm van communicatie, had iemand kunnen kwetsen, maar Fabiola heeft besloten er in haar voordeel gebruik van te maken. Vol zelfspot heeft de jonge vrouw haar gelaatstrekken versterkt om haar gelijkenis met Mr. Bean te omarmen. Vaak laat ze haar wenkbrauwen groeien of maakt ze haar ogen donkerder, waardoor ze een meer ingrijpende transformatie bereikt.

Al in haar eerste video's toonde het meisje haar make-up vaardigheden en liet ze zien hoe anders een persoon eruit kan zien zonder een chirurgische ingreep. Aanvankelijk publiceerde ze haar inhoud in het Italiaans, maar ze ging al snel viraal en bereikte een internationaal publiek: een van haar video's bereikte meer dan 20 miljoen views na minder dan een jaar te zijn gepubliceerd.

Advertisement
TikTok - fabiola.baglieri

TikTok - fabiola.baglieri

Sommige kijkers hebben zich afgevraagd of de voor en na van haar video's dezelfde persoon tonen en in werkelijkheid is dat zo: het is altijd hetzelfde meisje dat in het begin make-up draagt ​​​​met een uiterlijk dat velen als "lelijk" beschouwen, en dat vervolgens verandert in een glamoureus icoon. Terwijl Fabiola veel fans heeft die dol zijn op haar transformaties, haar make-up vaardigheden waarderen en ook haar natuurlijke schoonheid prijzen, zijn er aan de andere kant mensen die de jonge vrouw definiëren als een “catfish”, dat wil zeggen degenen die hun werkelijke aspect vervormen met make-up om mensen te misleiden.

De jonge vrouw kon echter rekenen op de steun van haar fans die haar verdedigden tegenover de meest minachtende opmerkingen: "Jongens zeggen altijd dat ze het uiterlijk van meisjes niet kunnen vertrouwen als ze make-up dragen, maar zij zijn de eersten om te zeggen dat je make-up op moet doen", merkte een gebruiker op. Wat vind jij?

Advertisement