Op 7-jarige leeftijd stuurde hij een humanitair pakket naar de Filippijnen: 14 jaar later trouwde hij met het meisje dat het had ontvangen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Op 7-jarige leeftijd stuurde hij een…
Een visagiste maakt haar oma op en verandert haar in een prachtige diva van middelbare leeftijd 15 scenes uit een

Op 7-jarige leeftijd stuurde hij een humanitair pakket naar de Filippijnen: 14 jaar later trouwde hij met het meisje dat het had ontvangen

Door Janine
95.121
Advertisement

In 2000 stuurde een kind van zeven jaar een liefdadigheidskado naar de Filippijnen. Tyrel Wolfe deed namelijk mee aan een project genaamd "Operation Christmas Child" waarmee schoolbenodigdheden, klein speelgoed en een brief aan een leeftijdgenoot aan de andere kant van de wereld werden gestuurd die in moeilijke omstandigheden leefde en die het nodig had. Degene die dat kado ontving was een meisje die dat gebaar nooit vergat en, vele jaren later, probeerde in contact te komen met de jongen om hem te zeggen hoeveel het voor haar betekende.

Hoe kleine dingetjes in een schoenendoos die voor altijd het lot van deze twee jonge mensen veranderde.

Negen jaar na de verzending, ontving de inmiddels zestienjarige Tyrel een vriendschapsverzoek op Facebook van een zekere Joana Marchan maar omdat hij niet wist wie ze was, negeerde hij het verzoek. Pas een paar maanden later, toen hij de vriendschapsverzoeken bekeek, zag hij dat deze er nog steeds stond en besloot het te accepteren en begon te praten met het meisje uit de Filippijnen, en zo kwam Tyler achter het verhaal van het Kerstkado.

Hij herinnerde het zich niet meer, maar vroeg het zijn moeder en kreeg zodoende de bevestiging van dat wat Joana hem vertelde.

Dagenlang schreven de twee elkaar via de chat van het sociale netwerk en daarbij groeide de nieuwsgierigheid om elkaar persoonlijk te kennen steeds meer. Uiteindelijk besloot Tyler het initiatief te nemen: hij legde het geld opzij dat nodig was voor de reis en vertrok naar de Filippijnen.

Er volgden tien dagen van vreugde en gelach, maar het zette hem ook aan tot nadenken: de familie van Joana, die uit maar liefst acht mensen bestond, leefde met weinig... Het moment van afscheid nemen was niet gemakkelijk maar Tyler beloofde haar terug te komen.

Advertisement

En toen hij dat deed vroeg hij haar ten huwelijk!

Joana zei ja, maar haar moeder was het er niet meteen mee eens: om haar te kunnen overtuigen, vroeg Tyler hulp aan zijn vader, die op zijn beurt naar de Filippijnen vloog om de familie van het meisje te ontmoeten.

De twee zijn in 2014 getrouwd in de staat van herkomst van Tyler, in Idaho, zij droeg een eenvoudige jurk in westerse stijl, hij droeg een Barong Tagalog, een shirt voor typisch Filippijnse belangrijke gelegenheden.

Uit hun relatie, getekend door het lot in het verre jaar 2000, werd ook een mooi kind geboren.

Tyler en Joana, net zoals ze deden ter gelegenheid van hun huwelijk, blijven pakketten sturen naar behoeftige kinderen dankzij hetzelfde humanitaire project dat sinds 1993 een glimlach oproept en waaruit af en toe de liefde ontstaat!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt