Daarom moet je nooit maar dan ook echt nooit een fles water op de zitting van de auto laten liggen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Daarom moet je nooit maar dan ook echt…
Het verhaal over de twee wolven zal van invloed zijn over hoe je 's morgens in de spiegel kijkt Ze combineren 40 beroemde films op de melodie van een nummer dat geschiedenis heeft geschreven: het resultaat is onvergetelijk

Daarom moet je nooit maar dan ook echt nooit een fles water op de zitting van de auto laten liggen

Door Janine
2.845
Advertisement

Voor velen van ons is de auto een soort stacaravan: binnenin zetten we alles, van kleding tot een paar extra schoenen, we bewaren er ook voedsel en een fles water voor het geval we honger of dorst krijgen. Er zitten echter gevaren verstopt in die gewone acties, die we allemaal naïef doen: een man heeft bijvoorbeeld begrepen wat de risico's zijn die samenhangen met de gewoonte om een fles water op de zitting van de auto te laten liggen, en nu wil hij iedereen waarschuwen om nooit zijn fout te maken.

Flessen water op de zitting van de auto kunnen brand veroorzaken.

Dioni Amuchastegui had lunchpauze op een warme dag in juli toen hij rook uit zijn in de zon geparkeerde auto zag komen. Hij haastte zich om te controleren wat er aan de hand was en hij realiseerde zich verrast dat de fles water die hij op de stoel had achtergelaten de stralen van de zon had gebroken, tot het punt waarop de bekleding van de zitting verbrand was!

De fles met water erin werkte eigenlijk als een vergrootglas en concentreerde de zonnestralen op één plek: het is hetzelfde als wanneer je vuur met een stuk glas maakt!

Gelukkig merkte de man wat er aan de hand was voordat de situatie erger kon worden.

Maar er is nog een andere reden waarom het sterk wordt afgeraden om flessen water in de auto achter te laten.

In de auto is het gemakkelijk om hoge temperaturen te bereiken, zelfs in de koudere maanden. Wanneer ze worden blootgesteld aan hoge temperaturen, beginnen plastic flessen giftige chemicaliën vrij te maken die worden verdund in het water dat we vervolgens zullen drinken. Daarom mogen de flessen nooit in de auto worden achtergelaten, maar ook niet op andere te warme plekken!

Advertisement

Dus, altijd beter om ze mee te nemen en koel te houden!

Zeer nuttige en belangrijke informatie die de moeite waard is om te delen met mensen die niet weten wat de risico's zijn van een actie waarvan we nooit zouden vermoeden dat die zo gevaarlijk kon zijn!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt