Het dier dat je het meest aanspreekt, kan een bepaald aspect van je persoonlijkheid onthullen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Het dier dat je het meest aanspreekt,…
15 voorbeelden van hoe tegenspoed soms tegen vrouwen kan zijn 22 praktische hulpmiddelen die niet in jouw keuken mogen ontbreken

Het dier dat je het meest aanspreekt, kan een bepaald aspect van je persoonlijkheid onthullen

Door Janine
67.898
Advertisement

Als er een dier is dat vaak terugkeert in je dromen, of dat opnieuw verschijnt, zelfs in de vorm van afbeeldingen, in je dagelijks leven, en waarvan je je op onverklaarbare wijze aangetrokken voelt, dan heb je waarschijnlijk je totem al geïdentificeerd. Volgens de Amerikaanse Indianen is het een wakende geest die het individu begeleidt in zijn fysieke en spirituele leven. Door hem te kennen begrijpen we onszelf beter, en door ermee te communiceren is het mogelijk om wijsheid en spirituele kracht te leren kennen.

Probeer die van jou te ontdekken met een eenvoudige test!

Doe je ogen dicht, haal diep adem en kies de eerste van de hier vertegenwoordigde dieren die jouw aandacht trekt.

  1. KOALA. Een diep gevoel van gelijkheid, rechtvaardigheid en neutraliteit kenmerken jouw karakter. Je voelt je goed wanneer je anderen troost en helpt: misschien schitter je daarom temidden van chaos. Soms kun je een gevoel van isolatie en leegte ervaren, dat het resultaat is van "buitensporige" verschijnselen van je karakter. Je wordt gekenmerkt door de volgende woorden: onschuld, zuiverheid, gelijkheid, duidelijkheid, organisatie en autonomie.
  2. ZEEPAARDJE. Gevoeligheid, mededogen, en begrip zijn de belangrijkste aspecten van je persoonlijkheid. Je hebt de neiging je eerder zorgen te maken om anderen dan om jezelf: de meeste mensen om je heen weten dat en daarom komen er veel mensen naar je toe in geval van nood. Tegelijkertijd kan je diepe gevoeligheid je ook gekwetst doen voelen door de negatieve opmerkingen van anderen, ook laat je dat niet zien; dit is echter een zeldzame gebeurtenis: in feite worden mensen positief aangetrokken door je sterke charisma. Je bent creatief en alles wat je doet is gekleurd door je persoonlijkheid, anders dan anderen. Deze grote verbeeldingskracht maakt je ook een idealist die droomt van een perfecte wereld waar het goede altijd triomfeert over het kwade.
  3. KOLIBRIE. Dit dier drukt de zoektocht naar tederheid en liefde uit in alle momenten van het dagelijks leven; de mensen die het vertegenwoordigen, hebben de neiging om het positieve aspect van elke situatie te zien en proberen zich weg te houden van negativiteit, hun geest te doen herleven - en die van degenen die het pad volgen. Het is goed om te onderstrepen hoe deze kolibries er bewust voor kiezen het pad van liefde en positiviteit na te streven, in een dagelijkse inspanning, dat zich echter van jezelf kan verwijderen, wanneer iemand zich niet gemotiveerd voelt en besluit zich in zichzelf te verbergen en in anderen de negativiteit. 
  4. OLIFANT. Je bent een fantastisch wezen dat te vertrouwen is: spontaan en kalm, je houdt ervan om goed na te denken voordat je handelt, in elke situatie. Je gedraagt je daarom op een zeer verantwoordelijke manier, met respect voor alles en iedereen. De olifant is een zeer uitgebalanceerd individu, tenzij hij zich laat domineren door emotie, zonder erbij na te denken. Dan kan hij koppig worden, te emotioneel of koud en onverschillig, afhankelijk van de situaties die hij tegenkomt.
  5. WOLF. De wolf is een warm, optimistisch, helder en vriendelijk persoon, die graag de "roedel" helpt. Zijn geduld stelt hem in staat om anderen te accepteren zoals ze zijn. Ook al is het een "sociaal" dier laat hij zich niet leiden door wat anderen over hem zeggen, maar gaat op een eerlijke manier rechtdoor en volgt zijn eigen weg. Een langdurige eenzaamheid kan hem echter in een diepe depressieve toestand brengen, waardoor het de negativiteit die het omringt, absorbeert.
Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt